Prijs basale voeding schiet omhoog

Start met KetoX

De prijzen van voedingsmiddelen als melk, brood en kaas gaan naar verwachting de komende weken en maanden flink omhoog. Volgens deskundigen werken de enorme vraag naar melkproducten in China, slechte oogsten en de groeiende vraag naar biodiesel, in Nederland prijsstijgingen in de hand. Producenten hebben al een tijdje te maken met kostprijsstijgingen, maar door de felle concurrentie waren de supermarkten in Nederland goedkoper dan in andere Europese landen.
De afgelopen weken heeft C1000 de prijzen van sommige zuivelproducten al verhoogd. Volgens vakblad Distrifood zullen de groet concurrenten de zaak scherp volgen. Hoewel Nederlanders slechts een klein deel van hun inkomen besteden aan voedsel, kunnen de hogere prijzen een relatief grote impact hebben op de groep met lage inkomens.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.