Premium Kurkuma Extract

Afvallen in 2021

Als je op de website van Premium Kurkuma Extract terecht komt, dan lees je een nieuwsartikel waarin kurkuma wordt aangeprezen als een revolutionair medicijn tegen allerlei kwalen. Is kurkuma echt zo gezond of niet? En als dat zo is, is Premium Kurkuma Extract dan een goede keuze als je een supplement zoekt op dit gebied?

Wat is Premium Kurkuma Extract?

Premium Kurkuma is een capsule met daarin kurkumapoeder. Volgens de fabrikant is de concentratie van de werkzame stof, curcumine, van nature erg laag. Daarom is dit een extreem geconcentreerde variant, waardoor je meer curcumine binnen krijgt.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Volgens het nieuwsartikel op de website helpt kurkuma tegen allerlei kwalen. Zo zou het helpen tegen allerlei ziekten die het gevolg zijn van ontstekingen, helpt het om af te vallen en beschermt het middel de lever.

Premium Kurkuma Extract is een product van Online Shopping95. Dit is een onderneming met een postadres in Amsterdam.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  2. We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Premium Kurkuma Extract geschikt?

Kurkuma is in principe veilig om te gebruiken, maar sommige mensen ontwikkelen nierstenen door het gebruik van kurkuma (bron). Poeders van lage kwaliteit bevatten soms veel lood (bron).

Is Premium Kurkuma Extract effectief?

Om te kijken of kurkuma effectief is, bekijken we twee effecten van kurkuma. Als eerste kijken we naar het ontstekingsremmende effect. Dit effect is wetenschappelijk bewezen (bron).

Ook de ontgiftende (detox) werking van kurkuma is al lang bron van onderzoek. In een studie is gebleken dat kurkuma uit voeding de lever inderdaad beschermt en een ontgiftende werking heeft (bron). Het is dan ook niet voor niets dat kurkuma in India, waar het kruid van nature voorkomt, al duizenden jaren wordt gebruikt als medicijn.

Premium Kurkuma bevat een vorm van piperine. Deze stof zorgt ervoor dat de curcumine beter in het lichaam wordt opgenomen (bron). Deze stof kan echter ook inwerken op medicijnen die je misschien gebruikt (bron). Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

We kunnen dus niet anders dan concluderen dat Premium Kurkuma Extract wel degelijk gezondheidsvoordelen biedt.

Premium Kurkuma gevaarlijk
Premium Kurkuma gevaarlijk

Wat kost Premium Kurkuma Extract?

Voor een verpakking Premium Kurkuma extract moet je €69.95 neertellen. Het product wordt dan wel gratis verzonden.

Voordelen

Het kopen van een supplement als Premium Kurkuma Extract kan een goede stok achter de deur zijn om dit kruid dagelijks in te nemen. Thuis wil je toch nie