Wellosophy Pree, Body Balance, Body-Plaza

Afvallen in 2021

Wellysophy is de leverancier van het afslankproduct PREE. PREE werkt volgens Wellysophy omdat het SWELL bevat. Tot zover de moeilijke woorden, nu de werking achter het product. Een gezonde levensstijl en goede voeding staan hoog in het vaandel van Wellysophy. Het geheim van de blauw witte capsules zit in de samenstelling. Het geheim van PREE zit in onder andere in het ingrediënt SWELL. De theorie is eenvoudig. Een of twee keer per dag neem je, een half uur voor je maaltijd een capsule PREE met een glas water. Als de capsule in je maag is vormt zich een substantie waardoor je een vol en verzadigd gevoel krijgt. Als je begint aan je maaltijd zul je, door het verzadigde gevoel, minder eten dan normaal het geval is.

SWELL

SWELL zorgt dus voor een tijdelijke maag vulstof  die gemaakt is van een water-zwellende, ultra-pure, de eigen hydrogel.  Afvallen zonder hongergevoel dus. SWELL is een gepatenteerde, ultra-pure superabsorberende hydrogel dat zodra het in je maag komt bijna 1000 keer in massa toeneemt. De SWELL microbolletjes zijn gemaakt van een gepatenteerde polyacrylaat hydrogel en zijn speciaal ontwikkeld om als tijdelijke maag vulstof te werken. In tegenstelling tot veel andere producten is SWELL goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drugs Organisation FDA. Een potje van 75 capsules kost 39,95 en is vooralsnog uitsluitend online te bestellen.

Wellysophy Shape

Onder de vlag van Wellosophy valt ook Wellosophy Shape. Na een intakegesprek vindt de daadwerkelijke Wellysophy Shape behandeling plaatst. Dit is een behandeling die te vergelijken met het ondergaan van een echo zoals zwangere vrouwen het kennen. Probleem zones zoals bijvoorbeeld buik en bovenbenen kunnen afzonderlijk worden behandeld. Na het aanbrengen van olie worden de probleemzones door het Wellosophy Shape apparaat behandeld. Afhankelijk van het te behandelen gebied duurt de behandeling ongeveer een uur. Door de behandeling  worden vetten en afvalstoffen afgevoerd. Op dit moment is een Wellosophy Shape behandeling nog uitsluitend te ondergaan bij het Wellosophy Treatment Center in Rotterdam. Het is echter de bedoeling dat er meer Wellosophy Treatment vestigingen komen. Wellosophy Shape is niet goedkoop, de behandelingen variëren  tussen de 210 euro voor de buik boven de navel tot 300 euro voor een dijbeen behandeling. Meet informatie over de Wellosophy Shape behandeling kun je lezen in dit Wellosophy Magazine.

Jouw Ervaring met Whellosophy

Heb jij ervaring met Wellosophy PREE of misschien wel met Wellosophy Shape ? We zijn erg benieuwd naar de resultaten. Geef hier jouw mening of lees hier de ervaringen van andere bezoekers.

9 Reacties