PowerSlim Review en Ervaringen

powerslim logo

‘6 tot 9 kilo gewichtsverlies in 4 weken’ is de slogan van het eiwitdieet van PowerSlim Nederland. 6 tot 9 kilo kwijt raken binnen vier weken klinkt ons natuurlijk allemaal als muziek in de oren. Het dieet is dan ook zeer populair, zeker gezien de meer dan 3000 echte ervaringen met PowerSlim. In dit artikel lees je onze ervaringen met het PowerSlim dieet en leggen wij uit waaraan het dieet zijn werking ontleend.

Allereerst zullen wij ingaan op de vraag wat PowerSlim precies is en hoe de werking van het dieet is. Vervolgens leggen we de verschillende fasen van het dieet uit. Voordat we naar de voor- en nadelen van het dieet gaan, werpen we een blik op het PowerSlim assortiment.

Verantwoord afvallen met PowerSlim

PowerSlim is een zogeheten eiwitdieet. Tijdens de beginfase van het dieet eet je zoveel mogelijk eiwitten en zo min mogelijk koolhydraten en vetten. Op deze manier raak je snel gewicht kwijt. In de latere fasen van het dieet ga je langzamer over naar andere fasen waarin je meer verschillende producten mag eten. We hebben PowerSlim ook besproken in het artikel Afvallen met Shakes.

Voor het PowerSlim dieet maak je gebruik van de speciale producten die het bedrijf ontwikkeld heeft voor het dieet. Er is een groot assortiment met voedingsmiddelen voor alle momenten van de dag; van maaltijden tot snacks, desserts en dranken.

Persoonlijke benadering

Een van de belangrijkste pijlers van PowerSlim is de persoonlijke benadering. Zo kun je online begeleiding krijgen van een voedingsdeskundige. Daarnaast is het mogelijk om je te laten adviseren in een van de sportscholen van HealthCity. Op deze manier krijg je niet alleen een programma dat op maat voor jou is gemaakt, je kunt ook vragen stellen of je laten coachen als dat nodig is.

De werking van PowerSlim

powerslim ervaringen
powerslim ervaringen

PowerSlim is een eiwit of proteïnedieet dat ervoor zorgt voor een verandering in de stofwisseling. Dit vindt plaats door een minimale aanvoer van vetten en koolhydraten. Drie dagen na de start van het dieet zijn de aanwezige suikers in ons lichaam volledig opgebruikt. Zolang er geen nieuwe koolhydraten worden aangevoerd, moet ons lichaam andere bronnen aanspreken om aan energie te komen. Op dat moment worden je vetreserves aangepakt waardoor je automatisch af gaat vallen. Een voordeel van een eiwitdieet is dat je wel vet maar geen spiermassa verliest. (bron)

In het PowerSlim dieet eet je bijzonder weinig koolhydraten. Koolhydraten en vooral ‘snelle suikers’ zoals de suikers in snoep en chocolade zorgen ervoor dat je suikerspiegel snel stijgt. Als er te veel suikers in je bloed zitten ga je jezelf futloos voelen, waardoor de kans groot is dat je nog meer gaat eten. Je komt niet alleen in een vicieuze cirkel terecht, maar je voorkomt ook dat je lichaam vet gaat verbranden.

Voorkom het jojo-effect

De consumptie van eiwitten zorgt er verder voor dat het gewichtsverlies duurzaam is. Als je lichaam een tekort heeft aan energie spreekt het normaal gesproken altijd eerst de spiermassa aan voor energie. Als je echter veel eiwitten eet blijft je spiermassa in stand en gaat je lichaam vet afbreken om in de energiebehoefte te voorzien. Doordat de spiermassa in stand blijft, blijft je calorieverbruik in ruste even hoog. Dit voorkomt het beroemde jojo-effect.

Powerslim Voedingsdeskundige

Tijdens het dieet krijg je online begeleiding en ondersteuning van een voedingsdeskundige. Voordat je met het dieet begint doorloop je een uitgebreid intake gesprek. Tijdens deze anamnese wordt onder andere je BMI, vetvrije massa en spiermassa gemeten. Vervolgens stel je samen met je voedingsdeskundige persoonlijke doelen op en krijg je een stappenplan dat afgestemd is op jouw lichaam en op jouw doelen.

In het verleden hebben verschillende Bekende Nederlanders waaronder Willeke Alberti hebben PowerSlim producten gebruikt gevolgd. Ze is hier destijds 9 kilo mee afgevallen. Ze is razend enthousiast over Power Slim en het is gemakkelijk vol te houden. Inmiddels is ze veel onderweg met haar theatertour en treed ze veel op. Op het podium moet je er goed uitzien. En dat doet ze. Broer Tony Alberti volgt het goede voorbeeld van Willeke en is inmiddels al bijna 20 kilo verloren.

De vier fasen van Powerslim

Zoals ieder eiwitdieet werkt ook het PowerSlim dieet met vier afzonderlijke fasen.

powerslim 4 fasen tabel
powerslim 4 fasen tabel

Powerslim Fase 1

Fase 1 is de strikte fase. In deze fase zal je snel afslanken. Door het weglaten van koolhydraten komt je lichaam in ketose ( vetverbranding). Als je 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, ga je over naar fase 2. Je neemt PowerSlim producten aangevuld met groenten en in beperkte mate vlees of vis.

Powerslim Fase 2

Fase 2 is de overgangsfase. In de overgangsfase ga je de laatste kilo’s afvallen en bereik je je streefgewicht. Stap voor stap leer je samen met je PowerSlim coach een gezond voedingspatroon aan. In deze fase komen koolhydraten in beperkte mate weer terug in de voeding, bijvoorbeeld in de vorm van brood en fruit.

Powerslim Fase 3

Fase 3 is de stabilisatiefase. In de stabilisatiefase leer je gezond eten om je nieuwe gewicht te stabiliseren en te behouden. Alleen de tussendoortjes gebruik je nog van PowerSlim. Als je veel gewicht moet verliezen blijf je langere tijd onder begeleiding van je coach. De PowerSlim producten vallen langzaam weg uit je dieet. In de derde fase werk je langzaam aan overgang naar normale voeding.

Powerslim Fase 4

Door de voorgaande stappen weet je nu precies welke producten en hoeveelheden je het beste kunt eten. Om op gewicht te blijven kun je ervoor kiezen om af en toe een PowerSlim coach te bezoeken. Normale voeding en veel beweging is essentieel tijdens deze fase.

Powerslim Producten

Er zijn veel PowerSlim producten verkrijgbaar. Voor alle maaltijden van de dag zijn er verschillende producten op voorraad. Zo heb je 17 verschillende soorten ontbijtjes, tal van snacks en repen voor tussendoor. Ook zijn er 17 verschillende hoofdmaaltijden te koop. Begin je net met het dieet, dan kun je ook gebruik maken van het startpakket.

In de loop der jaren hebben veel mensen ook allerlei recepten ontwikkeld waarmee je de maaltijden van PowerSlim net even iets lekkerder kunt maken. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met wat je beter wel en niet kunt eten.

PowerSlim Recepten

Voor de verschillende Fase van het PowerSlim Dieet zijn recepten beschikbaar.Om een indruk te krijgen volgt hieronder een recept dat bereid is met PowerSlim ingrediënten.

Ingrediënten

powerslim recepten
powerslim recepten

– 12 zakjes Power Slim galettes
– 2 el zonnebloemolie
– 1000 gram magere Franse kwark
– 3 zakjes Power Slim yoghurt red fruit
– 1 verpakking gelatineblaadjes

Bereiden

Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Maal de galettes fijn in de keukenmachine. Meng met de zonnebloemolie en verdeel het mengsel over de bodem. Goed aandrukken met de bolle kant van een lepel. Roer de inhoud van de 3 zakjes Power Slim yoghurt red fruit door de kwark met een garde. Week ondertussen de gelatineblaadjes 5 minuten in een bodempje koud water. Warm het water met de blaadjes op in het pannetje totdat deze volledig opgelost zijn. Even laten afkoelen en dan door de kwark mengen. Stort het mengsel in de springvorm en laat het geheel opstijven in de koelkast.

Powerslim België

Naast Powerslim Nederland bestaat er ook een Vlaamse tak van het Power Slim concept. Power Slim België werkt ook op basis van eiwitten maar is daarnaast onder andere uitgebreid met de bekende Powerplate en Power Wrap.

Voordelen

 • Het PowerSlim dieet is gebaseerd op wetenschappelijke aannames. Het is bewezen dat je goed kunt afvallen met behulp van eiwitrijke diëten. Dit komt omdat je minder snel honger krijgt én omdat je spiermassa behouden blijft.
 • PowerSlim heeft een ruim assortiment met verschillende soorten voedingsmiddelen. Op deze manier verveelt het dieet niet snel. Er is een extra ruime keuze aan tussendoortjes (de producten die je het langst blijft gebruiken). Dit maakt het makkelijker om het dieet vol te houden.
 • PowerSlim werkt met fases. De eerste fase is het zwaarst en het strengst. Dit geeft je echter wel een doel om naar toe te werken; het moment dat je over mag naar de volgende fase.
 • Je kunt het dieet eenvoudig onder begeleiding volgen in een van de sportscholen van HealthCity. Daarnaast kun je online coaching, begeleiding en advies krijgen bij PowerSlim zelf. Dit zorgt voor een extra stok achter de deur, bijvoorbeeld door dat je op lastige momenten vragen kunt stellen.

Nadelen

 • Met name in de eerste fase van het dieet is het dieet erg zwaar. Je kunt er dus even last van krijgen in je dagelijks leven, met name tijdens de eerste drie dagen, als je lichaam nog niet over geschakeld is op de vetverbranding. Dit betekent ook dat het moeilijk is om het dieet vol te houden.
 • Vooral tijdens de eerste fase van het dieet is het lastig om naar sociale gelegenheden (feestjes, borrels, etc.) te gaan omdat je tijdens deze fase je heel strikt aan het dieet moet houden. Zondig je namelijk, dan duurt het dagen voordat de verbranding van vet weer op gang komt.

Conclusie

Het PowerSlim eiwitdieet heeft een bewezen werking. Door middel van het eiwitdieet heb je een unieke kans om je voedingspatroon vanaf het begin af aan op te bouwen. In het begin is het even zwaar om eigenlijk alleen maar eiwitten te eten, maar des te verder je komt in het dieet, des te meer dingen je kunt eten. Door de reset van je voedingspatroon kun je daarna blijvend gezond en fit blijven. Dit zien we ook terug bij andere eiwitdhakes waaronder Dieet Pro.

Om je te helpen bij het afvallen heeft PowerSlim een groot assortiment met verschillende maaltijden en snacks voor ieder moment van de dag. Het grote assortiment maakt het makkelijker voor je om het dieet vol te houden. Een andere belangrijke factor is de begeleiding die je krijgt. Je kunt persoonlijke begeleiding krijgen online via een voedingsdeskundige, maar dit kan ook persoonlijk in een van de HealthCity sportscholen.

Het resultaat van PowerSlim is dan ook blijvend gewichtsverlies. Dit betekent natuurlijk niet alleen dat je lichter bent, maar ook dat je er beter uitziet en je beter voelt. Wil je beginnen met het dieet? Zoek dan eenvoudig een coach bij jou in de buurt via de website van PowerSlim.

Groeten,


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

3183 Reacties

  • Hoi Esther, wat geweldig. En hoe gaat het nu? Ik ben begonnen op 24 april. Heb me nog niet gewogen. Pas komende vrijdag 11 mei eerste afspraak. Voel me gisteren en vandaag echt niet goed, overgeven en maagpijn. Kramp in mn benen en vreselijk moe. Doe alles precies volgens de regels. Hoopte juist op een fit gevoel

  • Hoi Anna, ik ben maandag begonnen, ben op vakantie geweest en was al veel te zwaar maar nu na de vakantie helemaal! Ik ga dinsdag 3 april wegen, je hoort het. Succes !

  • Ja ik ben net (weer) begonnen met powerslim. Er moet véél af, maar vorig jaar 12 kilo afgevallen en er toen mee moeten stoppen helaas. Nu weer goed bezig, want ik weet dat het werkt!

  • Je kan powerslim niet online bestellen. Je koopt dit bij je coach. Via marktplaats worden ook nog wel eens producten verkocht maar ik zou dit niet doen

 1. Hallo allemaal
  Een tijd hier niet op geweest omdat powerslim mijn neus uit kwam.
  Ik ben nu op eigen kracht verder gegaan met producten van Body&fit en bevalt zoveel beter.
  Ik ben nu precies 23kg kwijt en wil er het liefst nog 3 a 4 af.
  Powerslim je betaald er een hoop voor en vond de resultaten best tegen vallen
  en als ik om reken wat je betaald bij body&fit en bij powerslim dat de resultaten dan best tegen vallen dat is bij mij de omslag geweest. En mocht je er niet uitkomen body&fit helpt je echt in je keuze en doelen!

  Ik zal hier binnekort nog een berichtje overplaatsen.

 2. Hallo, ik helemaal nieuw in dit gebeuren. Had Power Slim al een tijdje op FB gezien en nu de stap gezet. IK vind niet alles lekker, sterker nog ik word er zo misselijk van dat het eruit komt. Heeft een van jullie dat wel is gehad ? Vooral bij de puddingzakjes ? En het croissantje ? Heb geen moeite met het geheel. Kan het prima toepassen. Ga volgende week 4 weken naar Frankrijk en neem eea mee en ben dan benieuwd hoe het gaat als ik terug ben op de weegschaal. Hebben jullie ook het boek van PW ? Ik zie graag jullie reacties . Groeten Ria

  • Hoi, het gaat je lukken hoor! Ik ben 16 kg afgevallen . Kom net terug van 3 weken Spanje . Er helemaal niet om gedacht alles gegeten en gedronken. Durfde niet Oo de weegschaal maar toch gedaan en was maar 3 kg gegroeid dus afgelopen maandag weer begonnen. Ik heb het ps boek erg leuk hoor. Succes en een fijne vakantie

 3. Hallo meiden!
  Hoe gaat het met jullie?
  Hier gaat het echt bal ..
  Ik krijg walg momenteel echt van alles powerslim en ben echt alles aan motivatie kwijt .. Ik moet vrijdag naar mijn coach hopelijk kan zei mij even een peptalk geven maar afgelopen twee weken werd gek van mezelf.. En alles wat ik maak of aanraak stoort me gewoon en vind de smaak ineens van alles vies..
  Ik hoop dat ik hier snel uitkom.. En de draad weer op kan pakken. En anders ga ik het denk echt op mijn eigen manier doen..
  Liefs larissa

  • Hoi, bij mij gaat het best goed ik ben op vakantie geweest echt alles gegeten en ook gedrinken?3 kg er bij en er is nu 3,5 kg af, ik doe het door de weeks wel goed maar van vrijdag tot zondag niet zo drankje hapje ect. Ik ben aan het afbouwen maar mijn coach adviseert eerst fruit toe toevoegen en dan langzaam aan brood aardappellen en rijst. Ik neem soms best wel koolhydraten en vaal toch af. Drink wel veel water. Hoop dat de knop weer bij je om gaat het is zo zonde anders . Succes en volhouden hoor!
   Gr Esther

  • Hoi hoi meiden!
   Hoe gaat het?
   Ik ben echt zo klaar met dit dieet
   Alles staat me tegen en heb totaal geen motivatie weer?..
   Ik moet vrijdag naar m’n coach ben benieuwd ik weet t echt niet meer wat is wijsheid soms he…

  • Goed bezig Esther. Ik hoop dat t bij mij ook weer de goede kant op gaat morgen gesprek met coach.. Ben bang voor de weegschaal ?

  • Ik heb via diëtiste een eiwit dieet gevolgd, dit was met hele dure producten dat het financieel niet vol te houden was. Ik heb daarna het Ducandieet gevolgd dit ging redelijk goed en dit doe ik nu af en toe wel een eiwit dag en blijf wel op gewicht maar val niet af, ik vind dat dieet ook te eentonig.

   Het loopt mis omdat ik uiteindelijk behoefte krijg aan een boterham en dat mag vaak niet en de dieten zijn vaak lastig voor onderweg. Ik wil nu met powerslim maar ook dat is vrij prijzig heb ik gezien. Nu heb ik alternatieven gezien die ik online kan bestellen zoals protislank, novashops en vitadis. Maar zijn deze net zo goed als de eiwitdieten die je via een dietiste volgt?

   coby

  • hallo meiden..
   Esther heb je een fijne vakantie gehad?
   Ik ben er echt helemaal klaar mee eigenlijk ..
   ik heb echt een off week gehad ,
   Vandaag er weer tegen aan gegaan.. Maar valt tegen helaas!!!
   X larissa

  • Hoi Larissa, ja heerlijk !
   Ben gisteren gewogen en was 2,9 kg aangekomen waarvan 2 kg vocht!
   Dat viel me echt 200%mee heb er echt niet op gelet elke dag ontbijt lunch diner en tussendoor ook van alles en elke dag aan de borrel. Ga er nu weer tegen aan. Heb ik ook wel eens zo,N week dat je er klaar mee bent, ik neem dan gew wáar ik trek in eh. En dan gaat het meestal wel weer. Hoeveel ben jij nu kwijt?
   Hou vol he, succes gr Esther

 4. Hallo meiden ,
  Hoe gaat het met jullie?
  Hier vandaag weer streng begonnen na 2.5 weken genoten te hebben van vakantie.. Dinsdag mag ik wegen hopelijk niet teveel kilootjes erbij , Ik heb echt heerlijk genoten en dat mag ook wel is..
  Vandaag weer streng begonnen met het dieet en hopelijk gaan die laatste 10kilo er een beetje snel van af want ik ben het dieet echt spuug zat aan het raken!!! Sorry even me frustatie eruit gooien, En dat na de vakantie haha..
  Heel veel succes nog meiden ! X

  • Hoi,
   Fijn dat je genoten hebt en er nu weer tegen aangaat.
   Ik ben aan het afbouwen en val evengoed af. Zit nu op 16 kg en neem steeds wat meer koolhydraten . Ik ga andere week op vakantie. Had jij wel tussendoortjes van ps mee?
   Succes, gr esther

  • Hi meid,
   Ja nu weer er vol tegen aan, was gelukkig niet zoveel aangekomen.
   Ik had geen producten meegenomen , Meer omdat ik nu echt even wilde genieten na 2maanden alleen op ps te hebben geleefd.
   Echt goed dat je afvalt tijdens het afbouwen. Succes nog even
   X larissa

  • Hoezo een dipje? Gaat afbouwen niet goed? Waarom heb jij een andere afbouw dan in t gewone schema staat?

  • hallo lieve meiden! hoe gaat het bij jullie hier redelijk..
   Heb afgelopen dag veel feestjes en bbqetjes gehad ‘ vanaf vandaag weer even goed knallen en vanavond sporten morgen mag ik weer wegen.. Oh wat moeilijk dat warme weer.. Vond het met dat slechte weer allemaal veel makkelijker gaan. Woensdag vieren we ons zoontjes 3e verjaardag dus je raad t al en dat weekend gaan we lekker een weekje spanje! maar heb ook tegen mn coach gezegd op die kleine ze verjaardag en op vakantie geniet ik .. wou dat ik de motivatie had om het op vakantie te doen.. Succes lieve meiden wij kunnen het en jullie zijn al zover gekomen!!! KUS KUS KUS X

 5. Hoi meiden , hoe gaat het? Ik ben gisteren weer wezen wegen en zit nu op 15 kg.
  Ik ga nu afbouwen ik mag nog geen brood maar ben vorige week begonnen met 1 fruit en ga nu naar 2 fruit en weer kaas. Andere week begin ik met brood.
  En jullie? Gr Esther

  • Goed zeg!*! Ik start over 1.5 week met de opbouw. Maar volgens mij moet ik gewoon dat stappen plan schem volgen. 3 weken 2a met brood als ontbijt en fruit en zuivel.Dan 3 weken met lunch broodje erbij etc etc.

   Val jij nu nog af in de afbouw?

  • Hoi , was een kilo kwijt ondanks afbouwen. Heb nu een moment dat ik alles wel op wil eten pfffffff. Denk dat ik zo ook gew even iets ga nemen !!

  • Hallo meiden!
   Super zeg,
   Bij mij gaat het nu gelukkig weer goed en hou ik het weer vol..
   Ik wil er nog 5kilo af en dan ook afbouwen..
   Dus hopelijk lukt het me!
   Succes meiden xx

  • Hey meiden! goed bezig houden t vol!
   Zonnetje maakt alles weer goed haha,
   Bij mij gaat t gelukkig ook weer goed ..
   Wil er nog 5 af en dan ook afbouwen..
   Succes xx

 6. Hoi Willeke en Esther
  Hoe is het bij jullie?
  Hier lukt het me ook echt niet meer moet morgen na m’n coach ..
  Even kijken wat ze zegt en misschien dat ik van haar even een wake up call krijg..
  Me motivatie is zo ver te zoeken het lukt me echt al dagen niet meer, En het intresseert me ook niet eens eigenlijk.. Vind het erg jammer want hiervoor had ik juist zoveel motivatie en wou niet falen naar mijn coach toe, Morgen open kaart spelen en hopen dat het helpt!
  het lucht wel op om dit even van me af te schrijven..
  Succes en fijne koningsdag!
  X Larissa

 7. Hoi esther. Wat goed van je dat je mag gaan afbouwen!!

  Hier gaat het niet zo.. Het lukt gewoon met geen mogelijkheid meer…

  Succes morgen larissa

 8. hoi dames hoe is het bij jullie?
  Ja ik hoop dat er dinsdag inderdaad weer wat meer af..
  Gister lekker sushi gegeten.. Dus nu weer streng er tegen aan..
  Succes allemaal nog! X

 9. Hallo Willeke en Esther
  Hoe is het bij jullie?
  Hier afgelopen dinsdag een mega tegenvaller terwijl ik die week erg goed bezig ben geweest en mij echt aan het dieet heb gehouden..
  Dit gaf mij helaas wel een domper.. Maar ben nu wel weer goed op weg
  Heb woensdag een etentje met vriendinnen.. Dus hoop dat het meevalt volgende week woensdag..
  Meer als ons best kunnen we niet doen..
  We gaan ervoor ..
  Groetjes larissa en succes dames!!!!

  • Hoi,
   Heb ik ook wel eens gehad maar dan heb je kans dat het er volgende week wat extra af is.
   Geniet lekker van het etentje met je vriendinnen ook belangrijk dan duurt het afvallen maar wat langer. Ik ga nu afbouwen en ben gister begonnen met fruit toe te voegen. Zal mij benieuwen. Succes dames!
   Gr esther

 10. Hoi larissa.

  Hij word dan 4. Wij vieren het die zaterdag erna. Ga dan ook afbouwen dan.. Taartje mee eten ;)
  En jouw zoontje?

  Tot die tijd gaat het ons vast lukken ;)

  Fijne avond

  • Hoi willeke en Larissa ,
   hoe gaat het ?
   Ben een tijdje niet op deze site geweest beetje druk.
   Bij mij gaat het erg goed zit nu op ruim 14 kg.
   Ga nu langzaam afbouwen.
   Dan zal ik denk niet zo snel meer afvallen maar als ik maar niet groei.
   Zou eigenlijk nog 3 kg willen zit ik op 75 kg.
   Ga m’n best doen.
   Succes meiden.
   Gr esther

 11. Hoi larissa

  Dat is jammer…maar je weet waar aan t ligt. Is hier ook hoor..

  Wij hebben t zelfde doel;)
  Mijn zoontje is 12 mei jarig..en wil dan rond de 75 zitten dus ook 5 kilo..gaan we samen op;)

  Succes!!

  • Hoi Willeke
   Mijn zoontje is ook 12 mei echt jarig wat toevallig maar vier t de 11e ! Hoe oud word jou zoontje?
   Ja leuk !
   We kunnen het!
   Ik hoop dat we nu weer even in die positieve en vooral gemotiveerde motivatie houden!
   X

  • Hoi Willeke wat toevallig de jongens tegelijk jarig m’n zoontje is ook 12 mei jarig alleen vier t dit jaar op 11 mei !
   Hoe zijn jou dagen gegaan bij mij gelukkig wel weer redelijk .. woensdag avond wegen ben benieuwd..
   X

 12. hallo willeke
  hoe zijn je afgelopen dagen gegaan?
  Bij mij vanaf vrijdag weer goed.. dinsdag mag ik weer na mijn coach na twee weken ben benieuwd.. heb met pasen en dagen erna me totaal nergens aangehouden ‘oeps’ ..
  vanavond weer lekker sporten..
  Ik hoop dat het de komende tijd iets sneller en makkelijker gaat..
  Vind het ineens zo moeilijk en zwaar worden..
  en denk sirieus aan alles qua eten slaat echt nergens op..
  we zullen het horen morgen avond wat de weegschaal te melden heeft!!
  Succes xx larissa

  • Hoiii. En hoe was de weegschaal?

   Hier gaat het ook totaal verkeerd momenteel… En dan ga ik as weekend nog weg ook.. Weet niet of ik daarna weer fase 1a op pak of naar 2a ga.. Hoop dat de weegschaal mee viel bij je.

   Groetjes

  • hi willeke..
   nou de weegschaal was niet erg lief 0.8 erbij
   mja het was te verwachten me eigen stomme schuld helaas..
   Maar we hebben nu een nieuw doel om voor 11mei nog 5 kg af te vallen 11 mei vier ik mn zoontje zn verjaardag dus zou mooi zijn ..
   Maar ik merk aan mezelf dat ik het ineens zo zwaar vind worden heel raar.. ik hoop dat dit even een fase is en dat het zo weer makkelijker gaat!!
   Lastig he even kijken bij welke fase je jezelf het prettigst bij voelt ..
   heel veel plezier het weekendje weg lekker genieten!
   We kunnen het we blijven positief en elkaar motiveren!!!
   X larissa

 13. Hoi larissa.

  Nee gaat hier ook niet vanzelf.. Als ik eenmaal uit ketose ben kom ik er moeilijk weer in… :(

  Stom he..in t begin waren we zo gemotiveerd ;)

  Ik mag volgende week woensdag weer…. Het weekend erna ga ik weg.. Ook weer uit ketose dus… Ben er bij gaan hardlopen..miss gaat wat sneller.

  Fijne avond!

  Succes!

 14. Hallo Willeke
  Hoe is het met je? Fijne paasdagen gehad..
  Ik ben vanaf dinsdag ook weer streng begonnen oh begin t zo veel zwaarder te vinden ineens..
  Motivatie zakt beetje in me schoenen dinsdag weer naar m’n coach.. X

 15. Hoi larissa.

  Ik wou er eigenlijk nog 10. Maar raak er een beetje klaar mee ;) en ach 75 bij 176 is netjes dacht ik zo.

  Ik had echt een eetweek afgelopen week..een hele slechte. Was 4 ons aangekomen. Ga er weer nu vol voor.

  Gek he dat als je ineens wat meer eet je harder afvalt..miss heeft je lichaam wat meer nodig.

  Hoeveel ps producten neem jij op een dag?
  Ik ga weer beginnen met hardlopen. Miss dat het dan iets sneller gaat ;)
  Fijne pasen!

  • Hallo Willeke !
   Ja heel typisch .. Ik ben nu met Pasen paar dagen weg dus eet nu ook 4 dagen gewoon waar ik zin in heb van hapjes tot drankjes chippies nootjes .. Begin dinsdag weer met volle moed.. Neem meestal 4 of 5 powerslim producten per dag. Moet er eigenlijk echt altijd 5 maar soms lukt het me gewoon niet geen trek ..
   Ik verwacht volgende week dinsdag ook niet veel heb express week uitgesteld anders als ik deze dinsdag zou gaan ben ik stuk zwaarder denk ik oeps ..
   Hele fijne Pasen nog.. En we spreken elkaar snel
   X Larissa

 16. Hoi larissa. Ik mag vnvond weer. Maar heb een week alles gegeten wat los en vast zit. Dus dat ging ff niet. Ga er weer tegen aan. Die laatste 5 kilo moet toch gaan lukken.

  Sport jij er bij?

  Hoe was t op de weegschaal?

  • he meis
   gister goed gegaan 1.5 eraf en waarvan 2 dagen gesmokkeld en ook lekker gegeten.. en die week ervoor heel streng en maar 0.5 eraf typisch he lijkt wel alsof ik 1 a 2 dagen smokkel moet hebben om echt af te vallen ben ik een geval appart..
   5kg je bent er bijna ik wil nog 15 :(
   ja ik sport erbij 2 a 3 x in de week conditie / insane training / cross fit en of kickboxen.
   en jij?
   gelukkig kunne we elkaar hierdoor ook motiveren..
   X larissa

  • Hey Willeke nou niet dendert 0.4 eraf
   Zo typisch en die week ervoor 1.8 snap er soms geen zak van en die week was ik uit eten geweest en gezondigd .. Soms lijkt t wel als je soms iets neemt wat eigenlijk niet mag alsof ik dan sneller afval heel raar.
   Ik ben wel steeds meer aan t twijfelen als ik hier mee door wil gaan qua financieel gebied vind ik het best hoog koste plaatje . X en fijn weekend

  • hoe gaat het met jullie meiden wanneer mogen jullie weer wegen?
   Ik morgen.. ben benieuwd.. xx

 17. Hoi larissa…
  Ik was whizzy.. Zat even op een ander forum..vandaar andere naam

  Ik heb vandaag me eerste broodje zinds lange tijd weer op. En 2 mandarijntjes en melk… T voelt als zondigen haha…

  Hoop dat het na deze week weer harder gaat igv :)

  Lekker he uit eten gaan. Ik ga bewust niet want ik ben zo lekkerbek die juist patat en broodjes ga eten hihi.

  Wat hebben jullie gegeten?

  Succes morgen met wegen!

  • He meis..
   Heerlijk he ..
   Lijkt me wel heerlijk die fase ,
   Ik moet vanavond weer wegen ben benieuwd ..
   Ik moet wel zeggen dat t van mij allemaal wel
   Tikkeltje sneller mag gaan vorige week verloor ik ineens 1.8 kg hopelijk nu weer maar denk van niet.. En me eigen weegschaal klopt niet met die van coach.. X

 18. hallo dames
  hoe gaat t bij jullie?
  ik mag / moet dinsdag weer wegen ben benieuwd..
  ik ben gister lekker wezen eten met manlief en oh wat waardeer je eten zeg.. heb echt genoten nu weer mezelf herpakken en doorgaan!
  X larissa

 19. Goedemorgen

  Ik ga een week 2a doen.. Kijken of ik dan meer afval omdat ik nu een beetje stil sta… Maar nu zegt me coach dat ik naast het broodmaaltijd. Nog maar 4 powerslim producten mag. En na t avond eten niks meer. Terwijl in t boekje wat ander staat… Ga ik dan niet alsnog te weinig binnen krijgen?

  • hallo whizzy
   hoelang ben je hiervoor bezig geweest..
   met de andere fase ..
   en hoeveel kg en hoelang ben je al bezig..
   groetjes larissa

 20. Volgens mij zijn wel wat producten t zelfde. Alleen echt niet allemaal. Goed naar de voedingswaarde kijken. Kan ik je misschien even mailen of liever niet?

  • Hallo Willeke!
   Ja heel erg als je het zou willen doen super..
   Ben net wezen wegen en deze week 1.8 kilo afgevallen kon me ogen niet geloven …
   eindelijk weer een super week!
   En hoe is het bij jullie?
   X Larissa

 21. Ja sommige dingen combineer ik. Had die tip van hier. T zet geen zoden aan de dijk hoor.

  Ik heb nu voor 5 weken in t voren en dan ga ik afbouwen. Ik red t financieel niet.

  Ik ben 1.76 en weeg nu 79.

  Was graag naar de 70 gegaan. Maar jammer.

  Groetjes

  Succes bij t wegen dames!

 22. Ik bestel nu wel producten via protiplan…

  Miss niet helemaal fair tegenover mijn coach..maar dit is financieel niet grappig meer..t duurt te lang..ik had nml bedacht 1.5 kilo per week..maar t gaat bij mij maar met een pond momenteel…en als ik dan nog 10 kilo wil..ben ik falliet tzt ;)

  • Hoi Willeke, ik sta ook een beetje stil!
   Motiveert niet echt en de kosten gaan door he!
   Moet morgen wegen ik laat het je weten.
   Succes!!

  • Hallo Willeke !
   Ja snap ik..
   Ik vind het financieel ook echt te duur worden..
   En inderdaad het gaat ook iets minder snel als gehoopt ik mag dinsdag avond weer wegen ben benieuwd!
   Wat is protiplan voor iets en kan je dat combineren met ps? X

  • hey willeke
   ik mag dinsdag weer wegen ben benieuwd ..
   bij mij gaat het ook niet echt snel en ook pondjes weer ..
   is protiplan hetzelfde als powerslim of hoe moet ik dat zien
   de producten lijken er wel op zo aan de plaatjes te zien
   en de prijzen duidelijk stukje lager..
   succes allemaal meiden
   X larissa

 23. Hoi hoi ik zit erg te twijfelen dit dieet lijkt me best vol te houden aangezien ik geen shake Mens ben. Het enige nadeel vind ik dat het zo duur is. Vallen jullie ook echt goed af? Ik moet we 25 kwijt ongeveer…. maar vind het altijd lastig om geld aan mezelf uit te geven. Dus als ik het wel doe vind ik het fijn echte ervaringen van mensen te horen

  Klopt het echt dat je 375 Euro per maand kwijt bent?

  • Jup. Ik wel ongeveer.

   Val wel af. Maar echt hard gaat t niet meer. Maar ik zit ook bijna op gezonde bmi. Miss dat dat t is. Vind wel goed te doen. En goed vol te houden.

   Groetjes

  • Hallo Natasjha .
   Ja dat ben ik ook zeker wel kwijt in de maand,
   Je valt er inderdaad wel mee af zoals willeke aangeeft..
   en je heb veel variatie en het is goed vol te houden..
   alleen tja de prijs is aan de hoge kant hoeveel wil je afvallen?
   x larissa

 24. Ja dat van de sleur herken ik wel. Word ook weer te makkelijk…plakje ham hier. Eitje extra daar.

  Ik bestel nu ook steeds andere producten om t wisselend te houden.

  Ik zit nu wel onder de 80. Dus ikke blij.. Moet officieel naar de 77 voor gezond bmi. Maar zou t liefst 70 wegen. Was deze week 7 ons kwijt. Dus gaat echt niet zo hard meer. Succes!!

  • Ja hier precies het zelfde ik ga morgen avondje uiteten met vriendinnen .. En de sleur komt er inderdaad in.. En vind t financieel ook aardig doortikken… Ik moet dinsdag weer wegen me consulent kan niet sochtend alleen savond ook jammer.. X

  • He lieverd! Toch nog 0.4 eraf is niet veel maar gelukkig iets.. Ben nu gelukkig weer goed bezig en hoop dinsdag op een goed resultaat .. Heb vrijdag avond etentje met vriendinnen en ga dan ook genieten met mate ..
   Ik vind het ook irritant dat ik alleen maar sochtend kan bij m’n coach heb ik net me eten achter me kiezen en dan wegen scheelt bij mij ruim 2 kilo met sochtend..
   Ja het lijkt wel alsof de sleur er een beetje in begint te komen bij mij .. Maar we blijven positief
   En we kunnen het! Hoe is het bij jou willeke.. Sorry voor m’n lange verhaal haha
   X Larissa

 25. dames wanneer moeten jullie wegen ik vanavond ben zenuwachtig haha
  omdat ik me niet echt aan de regels heb gehouden helaas en oeps ..
  maar we zullen het zien !
  succes iedereen weer komende week..
  Liefs larissa

 26. Ja maar door zulke situaties snap ik wel dat je het even niet meer zag zitten. … Geeft toch niks…

  Die tussen tijdse bloedingen heb ik ook. Iets met hormonen kwestie is dat geloof ik..

  Sterkte!!

  • Ja is ook zo heb nu zo spijt mja het is gebeurd..
   En hopelijk maandag op de weegschaal niet echt te zien! Gelukkig gaat het nu weer goed alleen dat bloede word ik gek van! Blijft komen en niet zo klein beetje ook.. Fijn weekend ik laat het je maandag weten als ik gewogen ben wanneer mag je weer wegen xx

 27. Goedemorgen hadden jullie eenmalig een bloeding of ook wellis vaker?
  Is bij mij nu alweer raak word er wel een beetje gek van telkens zo onverwachts !
  X

 28. Larissa…
  Waarom had je het slecht dan? Heb je verkeerde dingen gegeten? Ik neem soms een eitje extra of plakje kipfilet of ham.. Vind nml zonde van me geld om uit ketose te gaan… Hollander he ;)

  Je kan het echt. Dat heb je al bewezen!

  • Ja heb slecht gegeten helaas een tosti en een beetje chips en nootjes gewoon de normale ..
   Had zo rot week voelde me ellendig de grafsteen werd gelegd en ben gister geopereerd aan me gezicht had kwaad aardige moedervlekjes in me gezicht en ook ineens weer een bloeding gister was het helemaal zat! Ga vandaag weer vol gas beginnen! En dat snoepen enzo heeft me niet eens een beter gevoel gegeven .. Hoop dat t me niet meer gebeurd zo zwak van mezelf
   Ook… Mja .. Laat het maar een les zijn! X

  • Ja baal als een Stier dat ik dat gegeten zo stom van mezelf mja het is gebeurd ..
   We zullen het maandag wel zien als de weegschaal lief is of niet ?.. Heb ook weer last sinds donderdag van weer zo doorbraakbloeding .. Beetje een rot week! Hoe is het bij jou xxx

  • Hoi! Ik ben nieuw hier en ook nieuw in het ps dieet. Ik ben een fanatieke sporter maar eet heel slecht! Ben een jaar of negen terug 40 kilo afgevallen. Door sporten maar daarnaast heel erg op m’n voeding te letten. Echter ben ik de laatste vier jaar teruggevallen in ‘slecht’ eten en kwam ik 11 kilo aan. Ik heb toen 2 maanden het Cambridge dieet 500 gevold en was 10 kilo kwijt. Echter viel ik terug in het verkeerd eten. Ik ben dus naast het weer willen kwijtraken van die 10 kilo op zoek naar een dieet waarbij ik goed, gezond en toch lekker leer eten. Wat uiteindelijk mijn levensstijl moet worden. Van alle kanten zowel op internet als van mensen buiten krijg ik te horen dat powerslim hèt ‘dieet’ is wat ik dan zou moeten volgen. Ik ben al op consult geweest en ben sinds gisteren in het bezit van het starterspakker. Dinsdag 29 nov wordt mijn startdag. Ik ben benieuwd en heb er best wel zin in. Volgens mijn coach zal het misschien harder gaan omdat ik sport (ik ben spinnig instructrice). Echter zal ik wel een paar stappen terug moeten doen. Ik hoor graag hoe jullie eerste keer was of is er misschien iemand die er ook pas mee is begonnen of het anders van plan is. Ik heb ook nog een vraag betreffende het starterspakket. Kan ik ook het beste hier stellen, haha. Het pakket is voor een week maar ik zie in sommige doosjes maar zes of vijf producten. Hoe zit dat?

 29. Hallo allemaal
  Hoe is het bij jullie
  Ik ben vandaag weer wezen wegen en weer 1.1 kg eraf nu totaal 9kg kwijt.
  Esther jammer he dat ze het niet zien/zeggen bij mij ook niet .. Mja sommige mensen ook afgunst helaas.. We kunnen het! Willeke hoe is het bij jou? Succes iedereen xx

  • Heee. Wat knap weer zeg! Je gaat echt super goed

   Ik moet vanavond weer wegen. Dan weet ik hoe t zit qua vet en spieren. Op me eigen weegschaal was het 8 ons deze week.

   Heb t wel ff slecht hoor. ..heb zin in lekkers.. Foute dingen natuurlijk :(

   Hoe lang zijn jullie? En hoeveel wil je zitten qua gewicht?

 30. Goedemiddag.

  Ik 7 kilo. Niemand die t ziet.. Val nu steeds een pond per week af.. Dit word financieel gezien niet grappig!!

  Wanneer mag jij weer wegen esther? Ik morgen

  Succes larissa!!!

  • Hallo lieve Willeke
   Ja financieel tikt het aardig door he
   Mijn man en ik hadden het er toevallig ook net over..

   Hoeveel wil je er nog af?
   Ik nog wel 15 kg het liefst dus word nog veel werken en uitgeven ..
   X

  • Hallo lieverd Wanneer mag je weer wegen..
   Ik maandag en heb twee slechte dagen gehad pff met eten hopelijk morgen weer de draad oppakken.. En met de goede moed doorgaan..
   xx

 31. hallo lieve meiden
  hoe gaat het bij jullie? wanneer mogen jullie weer wegen..
  ik morgen ben benieuwd.. Ben nu totaal 8kg kwijt maar zijn niet echt mensen die er iets over zeggen dat vind ik wel jammer..
  ik ga lekker wat eten mag straks weer sporten joepie

  • Hoi, knap hoor, ik nu 9 kg en niemand zegt het raar he!
   Misschien dat ze het straks zien! Succes , gr esther

  • Mooi zo ! Ja ook goed!
   Ja Texas rub is er echt eentje die ik blijf bestellen
   Heeeeeerlijk had ook beetje over de sla gedaan ideaal! X

 32. Larissa… Super netjes!!

  Ik was 2.1 kilo aan vet kwijt. 1.5 kilo aan spieren aan gekomen. Vandaar maar -6 ons op de schaal.. Maar ikke blij :)

 33. hallo meiden
  gister wezen wegen en 1.1 eraf
  erg blij mee .. had alleen in mn hoofd weer..
  succes komende dagen en we houden elkaar op de hoogte
  xxxx

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Haalbaarheid
Begeleiding
Productkeuze
Prijs
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.