Afvallen in 2021

Recepten voor Ontbijt, Lunch en Diner van Rens Kroes

‘Na SuperFood komt Powerfood’ dacht Rens Kroes, het zusje van topmodel Doutzen. 

Rens Kroes heeft haar eerste kookboek uitgebracht. Powerfood is een krachtig receptenboek met een biologisch tintje. Rens Kroes is de zus van topmodel Doutzen Kroes. In Powerfood presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle.

Met dit boek laat Rens zien dat ze niet langer het ‘zusje van’ is, maar keihard aan de weg timmert als voedingscoach. Powerfood is volgens mij de eerste titel van een lange reeks gezonde en lekkere boeken!

Geen Superfood maar Powerfood

De titel van dit boek is bewust Powerfood (dus geen superfood). Kom jij er even niet meer uit met al je superfoods en heb je inspiratie nodig wat betreft recepten? Bestel dan boek van Rens Kroes.

In Powerfood presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle. Rens kennen we al een tijdje als blogger, food coach en columniste van Glamour. De lezers van haar columns en blogs weten inmiddels dat genieten van het leven centraal staat bij Rens. Wie Rens volgt op Instagram weet al een tijdje dat dit er aan zat te komen, en nu is Powerfood eindelijk te koop. Regelmatig maakt Rens ons jaloers op Instagram met haar perfecte sapjes en lekkere salades.  Een avondje feesten of een lekker stuk taart maakt je happy en is dus bijna een must! Zeker als je zelf een gezonde variant hebt gebakken.

Gezond Verwennen

Powerfood staat boordevol gezonde recepten waarmee je jezelf verwennen.  Lekker snacken met de juiste voeding! Van een ontbijtje tot smoothies en van salade tot snack: alles even lekker, healthy, en gemakkelijk om te maken. Daarnaast geven praktische schema´s aan waarom een ingrediënt zo gezond is, of wat je moet eten als je bijvoorbeeld sterkere nagels, glanzend haar of een stralende huid wilt.

Powerfood is ingedeeld in 7 recept categorieën

  • ontbijt
  • lunch
  • diner
  • snacks
  • sweets
  • spreads
  • drinks

Alle ingrediënten zijn volledig puur. Dus geen zakjes, pakjes en poeders voor Kroes (en voor jou)

Eten als Medicijn

Naast recepten heeft Rens een deel van haar boek besteed aan ‘eten als medicijn‘ Hierin legt ze uit welke lichamelijke klachten je eenvoudig door middel