Power Slim Recepten Kookboek

Afvallen in 2021

‘Voeding en Gewicht in Evenwicht’ is de titel van het Recepten Kookboek van Power Slim.

Het is duidelijk dat Power Slim geen eendagsvlieg is. De kracht van de Power Slim formule is volgens ons de combinatie van effectieve producten en een doeltreffende begeleiding. ‘Afslanken zonder hongergevoel of jojo-effect’ is de slogan van Power Slim. Door middel van het ‘finetunen’ van voedingsstoffen zoals koolhydraten, eiwitten en vetten bereik je een optimaal resultaat.

Power Slim Ervaringen

Wil je ervaringen uitwisselen? Bezoek dan het gezellige Power Slim Blog van vetvrij.com

Voeding en Gewicht in Evenwicht

powerslim

Onlangs presenteerde diëtiste Hylke Boelens het kookboek ‘Voeding & gewicht in evenwicht’. Dit kookboek bevat veertien weekmenu’s en in totaal bijna negentig op Power Slim gebaseerde recepten. Volgens Hylke helpt dit kookboek je om op een eenvoudige en verantwoorde manier af te vallen. Een introductieversie van het  boek ‘Voeding en Gewicht in Evenwicht’ kun je aanvragen via deze link.

Ketose

Door het beperken van ‘brandstof’ maakt Powerslim handig gebruik van het natuurlijke verschijnsel Ketose, dit werkt op de volgende manier. Bij het verbranden van lichaamsvet komt er een stof vrij die we ‘ketonlichamen’ noemen. Hierdoor komt je lichaam ‘in ketose’. Als je geen nieuwe brandstof aan je lichaam geeft, dan is het logische gevolg dat je vet gaat verbranden. Het is wel van belang dat je voldoende eiwitten, vitamines en mineralen aangevoerd. Hierdoor heb je geen hongergevoel, maar verlies je wel (over)gewicht.

Niet alleen voor Power Slimmers

Volg je op dit moment een andere eiwitdieet? Ook dan is dit boek de moeite waard. ‘Voeding & gewicht in evenwicht’ bevat recepten variërend van ontbijt, lunch, maaltijden, maaltijdsalades, soepen en allerlei andere hapjes.

Ervaring met Power Slim

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over Power Slim? Bezoek dan het gezellige Power Slim Blog van vetvrij.com

Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk freelance voor vetvrij.com. Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.