Pizzadoos voor gezonde agent

Afvallen in 2021

De Utrechtse politie start dit jaar met een gezondheidscampagne onder de naam ‘Zorg goed voor jezelf’. Bij de aftrap kregen de dienders een pizzadoos.

De pizzadoos verwijst met een knipoog naar gezonde voeding en is bedoeld om politie-agenten te laten nadenken over hun levensstijl.

Er zit dan ook geen echte pizza in, maar een papieren variant. Iedere punt is een bon goed voor een cursus of clinic in het kader van het fit- en gezondheidsprogramma.

Zo kunnen medewerkers op kosten van het korps stoppen met roken, deelnemen aan een workshop over gezonde voeding of meedoen aan de clinics hydrospinning en nordic walking.

bron: evmi 

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.