Piperine Forte

Start met KetoX

Voor veel mensen is een slank lichaam een basisvoorwaarde om zich aantrekkelijk te voelen. Veel mensen hebben er dan ook alles voor over om af te vallen. Als het aan de fabrikant van Piperine Forte ligt, is dat ook niet meer nodig. Met een kuur van deze capsules met een geconcentreerd peperextract zou je flink af moeten kunnen vallen.

De fabrikant van belooft dat je binnen veertien dagen acht kilo kwijt kunt raken door de capsules te slikken. Daarnaast zou het allerlei andere voorbeelden bieden, zoals een vermindering van cellulitis en een versteviging van de huid.

Wat is Piperine Forte?piperine review

Piperine Forte is een bestanddeel van zwarte peper dat zorgt voor de scherpe smaak. Iedere peperkorrel bevat ongeveer 5 tot 9 procent piperine. Het kan gewonnen worden uit peperkorrels, maar wetenschappers zijn er ook in geslaagd om de moleculen na te maken.

Een potje bevat 15 capsules. Dit is genoeg voor een kuur van twee weken. Je neemt namelijk dagelijks een capsule in en dat zou genoeg zijn om het beoogde effect te bereiken.

Testpersonen Gezocht!

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor piperine zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 18 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Piperine graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften

Voor wie is het geschikt?

Veel mensen hebben standaard een peperbusje op tafel staan en het lijkt dus ook geen kwaad te kunnen om  decapsules in te nemen. Echter zijn er bepaalde situaties waarin je het beter niet kunt innemen. Dit is bij het gebruik van bepaalde medicijnen (dit moet dan in de bijsluiter staan) of als je zwanger bent.

Is Piperine Forte Effectief?

Piperine Forte heeft maar een werkzame stof en dat is piperine. Iedere capsule bevat 520 milligram piperine. Terwijl onze proefpersonen de capsules probeerden, hebben wij gekeken naar wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van piperine en andere vormen van peper.

Wetenschappelijk Onderzoek

Veel wetenschappers hebben de effecten  op de gezondheid bekeken. In een van de studies kregen ratten die een dieet met veel vetten kregen piperine toegediend. Zij kregen een dosis van 40 mg/kilo lichaamsgewicht. Er waren significante verschillen tussen twee groepen ratten. Niet alleen waren de ratten die piperine kregen lichter, deze hadden ook lagere cholesterolwaarden en minder lichaamsvet (bron). Er zijn echter geen studies bekend waarbij piperine is toegediend aan mensen.

De werking is ontrafeld door een aantal Koreaanse wetenschappers. Zij zeggen dat piperine de werking van een bepaald enzym reguleert (bron). Op deze manier wordt er minder vet opgeslagen in de lichaamscellen.

Uit een ander onderzoek is gebleken dat zwarte peper de werking van kurkuma, een bekend ingrediënt in de Indische keuken en in veel detoxproducten kan verbeteren (bron). Dit is een van de redenen waarom beide ingrediënten vaak samen worden gebruikt. Ook heeft piperine een groot aantal andere gezondheidsvoordelen. Zo heeft het een positieve uitwerking op de lever en zou het kunnen beschermen tegen mutaties in cellen (bron).

Is Piperine Gevaarlijk?

Bij gebrek aan studies met menselijke testsubjecten hebben wij zelf maar een onderzoek opgezet. Vijf mannen en vijf vrouwen in de leeftijd van 31 tot 54 jaar hebben van ons een kuur van Piperine Forte gekregen. Zij hebben de gehele kuur afgemaakt.

De proefpersonen waren vooral verbaasd over het gemak van de kuur. Vijftien dagen lang een capsule per dag slikken is heel goed vol te houden. Ook had geen van de proefpersonen last van enige vorm van bijwerkingen.

De resultaten waren best bemoedigend. Geen van de deelnemers haalde de acht kilo die de fabrikant van het middel belooft. Maar goed, een gemiddeld gewichtsverlies van 2 kilo is