Piperine Forte

Voor veel mensen is een slank lichaam een basisvoorwaarde om zich aantrekkelijk te voelen. Veel mensen hebben er dan ook alles voor over om af te vallen. Als het aan de fabrikant van Piperine Forte ligt, is dat ook niet meer nodig. Met een kuur van deze capsules met een geconcentreerd peperextract zou je flink af moeten kunnen vallen.

De fabrikant van belooft dat je binnen veertien dagen acht kilo kwijt kunt raken door de capsules te slikken. Daarnaast zou het allerlei andere voorbeelden bieden, zoals een vermindering van cellulitis en een versteviging van de huid.

Wat is Piperine Forte?piperine review

Piperine Forte is een bestanddeel van zwarte peper dat zorgt voor de scherpe smaak. Iedere peperkorrel bevat ongeveer 5 tot 9 procent piperine. Het kan gewonnen worden uit peperkorrels, maar wetenschappers zijn er ook in geslaagd om de moleculen na te maken.

Een potje bevat 15 capsules. Dit is genoeg voor een kuur van twee weken. Je neemt namelijk dagelijks een capsule in en dat zou genoeg zijn om het beoogde effect te bereiken.

Testpersonen Gezocht!

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor piperine zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 18 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Piperine graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften

Voor wie is het geschikt?

Veel mensen hebben standaard een peperbusje op tafel staan en het lijkt dus ook geen kwaad te kunnen om  decapsules in te nemen. Echter zijn er bepaalde situaties waarin je het beter niet kunt innemen. Dit is bij het gebruik van bepaalde medicijnen (dit moet dan in de bijsluiter staan) of als je zwanger bent.

Is Piperine Forte Effectief?

Piperine Forte heeft maar een werkzame stof en dat is piperine. Iedere capsule bevat 520 milligram piperine. Terwijl onze proefpersonen de capsules probeerden, hebben wij gekeken naar wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van piperine en andere vormen van peper.

Wetenschappelijk Onderzoek

Veel wetenschappers hebben de effecten  op de gezondheid bekeken. In een van de studies kregen ratten die een dieet met veel vetten kregen piperine toegediend. Zij kregen een dosis van 40 mg/kilo lichaamsgewicht. Er waren significante verschillen tussen twee groepen ratten. Niet alleen waren de ratten die piperine kregen lichter, deze hadden ook lagere cholesterolwaarden en minder lichaamsvet (bron). Er zijn echter geen studies bekend waarbij piperine is toegediend aan mensen.

De werking is ontrafeld door een aantal Koreaanse wetenschappers. Zij zeggen dat piperine de werking van een bepaald enzym reguleert (bron). Op deze manier wordt er minder vet opgeslagen in de lichaamscellen.

Uit een ander onderzoek is gebleken dat zwarte peper de werking van kurkuma, een bekend ingrediënt in de Indische keuken en in veel detoxproducten kan verbeteren (bron). Dit is een van de redenen waarom beide ingrediënten vaak samen worden gebruikt. Ook heeft piperine een groot aantal andere gezondheidsvoordelen. Zo heeft het een positieve uitwerking op de lever en zou het kunnen beschermen tegen mutaties in cellen (bron).

Is Piperine Gevaarlijk?

Bij gebrek aan studies met menselijke testsubjecten hebben wij zelf maar een onderzoek opgezet. Vijf mannen en vijf vrouwen in de leeftijd van 31 tot 54 jaar hebben van ons een kuur van Piperine Forte gekregen. Zij hebben de gehele kuur afgemaakt.

De proefpersonen waren vooral verbaasd over het gemak van de kuur. Vijftien dagen lang een capsule per dag slikken is heel goed vol te houden. Ook had geen van de proefpersonen last van enige vorm van bijwerkingen.

De resultaten waren best bemoedigend. Geen van de deelnemers haalde de acht kilo die de fabrikant van het middel belooft. Maar goed, een gemiddeld gewichtsverlies van 2 kilo is niet slecht als je bedenkt dat geen van de proefpersonen er iets lekkers voor heeft laten staan. Mogelijk waren de resultaten nog een stuk beter geweest als de proefpersonen het gebruik van de capsules hadden gecombineerd met een klein dieet.

Wat kosten de Capsules?

Een potje met 15 capsules kost 40 euro. Het product wordt gratis thuisbezorgd en er is een tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden, dan krijg je je aankoopbedrag terug.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel is dat het een vreselijk ‘makkelijk’ supplement is. Zonder enige inspanning verloren onze proefpersonen gemiddeld twee kilo. De resultaten lagen erg dicht bij elkaar. Niemand verloor minder dan 1,3 kilogram na twee weken.

Nadelen

Het enige nadeel aan Piperine Forte is ongetwijfeld de prijs. Met een prijs van bijna drie euro per capsule betaal je best veel. Zeker als je je beseft dat het ingrediënt gewoon een bestanddeel van peper is.

Conclusie

Gemak heeft zijn prijs. Onze proefpersonen verloren gemiddeld twee kilo door een capsule per dag te slikken. Dit alles gebeurde zonder dat er bijwerkingen waren. De prijs per capsule is echter behoorlijk hoog. Het alternatief is om overal peper heen te strooien, maar helaas is onze Hollandse keuken daar niet altijd geschikt voor.

Jouw Ervaring

Heb je zelf ervaring me Piperine? Laat dan een reactie achter. Iedere week verloten we een kadobon ter waarde van 100 euro te besteden bij Body&Fitshop onder iedereen die een reactie heeft achtergalaten op deze website.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

49 Reacties

 1. Ik wil dit best wel objectief testen.
  Ik zou graag dik 5 kilo kwijt willen, wat me in de weg zit en wat ik ook nooit had, maar ja…de leeftijd begint mee te tellen, laatste 2 jaar. Diëten is niks voor mij, maar sporten doe ik wel. ik zou dus graag goede betrouwbare vetverbrander vinden.

 2. Ik ben afgelopen half jaar 27 kilo afgevallen, maar nu gaat het nog erg langzaam en ik wil er nog ongeveer 25 kwijt. Ik ben heel benieuwd hoe piperine mij kan helpen en een boost kan geven

 3. Worstel mijn hele leven al met mijn gewicht. Kan wel 10 tot 15 kilo missen. Alleen ik geloof nooit zo in dit soort dingen. Maar las dit echt zo goed werkt wil het wel testen.

 4. Ik wil heeel graag minstens 5 kilo’s lichter zijn omdat ik in de overgang ben heb ik echt teveel buikvet gekregen.Ik zou dolblij zijn als ik weer in badpak of zelfs in bikini mezelf durf te vertonen!
  Ben benieuwd.Alvast bedankt!

 5. Ik wil graag 35 kilo afvallen, diëten werken averechts en na het overlijden van mijn man ben ik nog eens 20 kg aangekomen door slecht slapen, veel stesss en verdriet en meestal te weinig eten door gebrek aan eetlust. Help me.

 6. Ik zou heel graag af willen vallen, ongeveer 35 kilo.
  Toen ik nog slank was zeiden sommige (jaloerse) meiden dat ik te dik was, ik had een hele smalle taille en brede heupen. Door te lijnen werd ik alleen maar flinker. En toen mijn man overleed kwamen er nog 20 kg bij, door slecht slapen, veel stress en verdriet en meestal te weinig eten door gebrek aan eetlust.
  Help me, want diëten helpen niet bij mij.

 7. ik wil het graag uitproberen. Ik sport genoeg, maar na 3 zwangerschappen heb ik er 10 kg gratis bijgekregen. Heel erg benieuwd als dit middel een ridder kan zijn in mijn kilostrijd!

 8. Jaren kon ik mijn gewicht op het zelfde niveau houden echter door lichamelijke beperkingen gaat dat niet meer. Door rug en knie problemen kan ik niet meer die activiteiten doen die ik deed, daardoor nam mijn gewicht toe en kan mijn kleding niet echt lekker meer dragen.

 9. ik zou dit product heel graag willen testen heb div dieetprodukten en dieeten geprobeerd zonder succes,heb lipoedeem obestitas ,ik snoep niet,en beweeg veel ,toch blijf ik steeds aankomen ondanks dat ik gezond eet

 10. Ik heb al bijna een jaar lang problemen met licht overgewicht. Ik ben net even 5 – 10 kilo zwaarder dan ik graag zou willen zijn ivm een gewrichtsziekte. Ik wandel iedere dag, ik snoep niet, ik eet normaal maar heb ook al ketogeen dieeten enzo geprobeerd. Wat ik ook doe ik raak die kilo’s niet kwijt. Ik wil daarom die peperine weleens een Maandkerk proberen. Eens zien of het echt zo’n wonder middel is. Ik ben vrij skeptisch maar zeker veel open voor de ervaring.

 11. Ik heb mijn hele leven problemen met mijn gewicht. Als ik nu wil afvallen blijf ik steken op die 10 kg eraf en meer niet terwijl ik er nog 25 kg af wil hebben. Ik ben niet de enige in mijn vriendinnenkring [ 60%] die na de overgang moeite heeft met afvallen. Ik ben een eter van gezonde voeding, maar de hoeveelheden zijn het probleem.
  Ik zou graag piperine willen uitproberen.

 12. Ik zou heel graag dit willen proberen. Meestal kom je bedrogen uit. Men beloofd dat het zeker helpt maar niets is minder waar. Wel laat mij uw testpersoon zijn. Er moet 25 kilo af. Ben benieuwd.

 13. Zou toch super zijn dat het vet is ongewenste streken oplost en je lichaam verlaat en het is niet schadelijk. Ik zou dit wel willen uitproberen.

 14. Van 121 kg naar 107 kg en dat op een jongvolwassen leeftijd. Sporten, dieet, pillen… Niets helpt me momenteel verder. Alle andere hulpmiddelen zijn dus welkom.

 15. Het lukt gewoon niet om de kilo’s er blijvend af te krijgen. Waarschijnlijk ook wel door de leeftijd (tegen de overgang aan) en allerlei andere supplementen werken niet of nauwelijks. Daarom wil ik Piperine graag uitproberen.

 16. Omdat er nog 18 personen gezocht worden en omdat ik me heel graag kandidaat wil stellen :-).
  De laatste 20 jaar kwamen er jaarlijks gemiddeld 1kg kwijt… Helaas gaan ze er ook niet zo gemakkelijk af…
  Ik zou al supertevreden zijn moest Piperine mij ondersteunen bij het proberen verliezen van 5kg…
  :-)

 17. hallo
  ik ben de vos Mireille;mama van 4 kinderen drie jongens en een meisje.ben 1.57m en weeg op dit moment 104.na mijn bevallingen geraak ik van mijn buik niet af.wel drie keizersnedes gehad.ook veel last in de onderrug.daarom wil ik het product wel proberen ik heb ook mijn eetgewoontes al aangepast gezondere dingen klaarmaken van kookboeken.water drinken water met smaken en laag in caloriien.en mss is dit wel het extra duwtje dat ik kan gebruiken.laten jullie iets weten dan alvast bedankt.

 18. Goede middag,
  Ik heb een klein probleem , ben gehandicapt en zit de gehele dag in een rolstoel .
  Op zich gaat het met opletten met het eten wel goed maar als ik iets extra of teveel heb gehad dan heb ik daar last van ik val ook niet snel af omdat ik geen beweging ofwel kan sporten. Ik zou graag hiermee willen mee doen ,. ik hoor het graag.
  vriendelijke groet,
  ingrid.

 19. Wil heel graag een paar kilootjes kwijt. Ben enkele weken geleden gestart met sport en een voedingsplan maar het afvallen gaat helaas maar langzaam. Zou dolgraag piperine willen proberen. Wie weet; misschien, hopelijk, met Piperine een beter & sneller resultaat.

 20. Ik ben slank maar mijn buik is te dik. Ik let op mijn voeding en drink geen frisdrank maar water en kruidenthee en ondanks dat blijft mijn buik langzaam groeien. Het voelt niet fijn. Ook heb ik cellulitis in mijn bovenbenen waar ik heel graag vanaf wil.

 21. De laatste tijd veel kilo’s bijgekomen en het lukt maar niet om ze eraf te krijgen. Misschien lukt het wel met peperine forte. Ik zou het heel graaf proberen.

 22. Ik wil graag piperine forte proberen… Ik slaag er maar niet in mijn streefgewicht te bereiken en de reacties van mijn kinderen die vragen of ik een baby in de buik heb en mijn buik moet intrekken zijn ook allesbehalve leuk

 23. Ik ben al jaren te zwaar, dit zou het gevolg kunnen zijn van mijn trage stofwisseling.
  Ik heb in het verleden al talloze diëten gevolgd, ook ben ik aan het sporten gegaan, alleen het sporten wil iets resultaat tonen maar helaas niet genoeg.
  Ook heb ik al diverse producten geprobeerd, maar helaas bijna geen blijvend resultaat behaald, wel afgevallen maar ook weer snel erbij.
  Ik denk alleen vochtverlies

 24. ik wil het graag proberen want ik heb van alles geprobeerd en ben echt moe van dit alles. ik wil snel een paar kilo’s af! bovendien ben ik er echt nieuwsgierig naar

 25. sinds ik op mezelf ben gaan wonen 2 jaar terug heb ik mezelf uit de hand laten lopen. Ik ben in deze periode 20 kilo aangekomen… Ik zou het er graag snel weer af willen hebben, ik heb van alles geprobeerd

 26. Graag wil ik afvallen omdat ik van alles heb geprobeerd en het niet wil lukken.
  hierbij wil ik jullie test persoon zijn om te kijken of het echt werkt.

 27. Ik zou het ook heel graag willen testen. Tijdens de zwangerschap heel wat kilootjes erbij en ondanks sporten en op voeding te letten gaan ze er heel moeizaam af.

 28. Ik zou heel graag piperine forte proberen. Het is zomer en je draagt dan constant topjes en strakkere kleding. Hierdoor erger ik mij elke keer weer als ik in de spiegel kijk aan mijn te dikke lichaam. Ik ben over de 50 en dan raak je de overtollige kilo’s helemaal moeilijk kwijt. Ik ben erg benieuwd of 1 capsule per dag en verder niet diëten helpt tegen overgewicht. Om het zo maar te kopen zonder misschien resultaat, daar vind ik het echt te duur voor, dus graag testen. Alvast hartelijk dank

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.