Pink Ribbon City Walk Event Groot Succes!

Afvallen in 2021

Zoals je misschien wel weet is oktober Pink Ribbonmaand bij vetvrij.com En dat is geen toeval! oktober is namelijk de internationale borstkankermaand! Overal ter wereld staat oktober nog meer als anders in het teken van Pink Ribbon. In Nederland is het startsein voor de pink ribbonmaand gegeven in Amsterdam.

Dit gebeurde op zondag 30 september tijdens het City Walk Event. Honderden vrouwen – en mannen – uit heel Nederland meldden zich aan in de aanloop naar 30 september. Om vervolgens tijdens een zonovergoten zondagmiddag door hartje Amsterdam samen met BN’ers aandacht te vragen voor borstkanker.

Aan de unieke symbolische fotoshoot op het Museumplein klopte alles. Alle deelnemers werden vereeuwigd in de vorm van een symbolische, supervrouwelijke pink ribbon. Ze konden trots zijn op zichzelf, want hun daad haalde maandagochtend de voorpagina’s van diverse kranten. En ook op televisie kwam de roze lint die dag prominent langs in nieuwsprogramma’s.

Hulde aan iedereen die erbij was en in beweging kwam voor Pink Ribbon!

Meer informatie over Citywalk event kun je vinden op de site van steunpinkribbon

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.