50 Days of Green Happiness Review + PDF

Hier kun je informatieve artikelen vinden over dieet, voeding en gezondheid. Heb je zelf een leuk artikel geschreven? Dan kun je het hier kosteloos publiceren.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
melinda
50 Days of Green Happiness Review + PDF

Bericht door melinda » 27 sep 2016, 16:30

Is Het 50 Days of Green Happiness Gevaarlijk zoals het Voedingscentrum beweert?

Het 50 Days of Green Happiness-dieet bestaat uit een zomer- en een winterboek is is geschreven door Tessa Moorman en Merel von Carlsberg. Ze adviseren onder meer om minder eiwit te eten. Dat kan gevaarlijk zijn, zegt Astrid Postma van het Voedingscentrum tegen BNR: "Er kloppen een aantal dingen helemaal niet aan dit dieet. De hoeveelheid eiwitten die zij voorschrijven is heel erg laag. Veel lager dan een normale volwassene nodig heeft." Dat kan gevaarlijk zijn, zegt Postma. "Als je langdurig weinig eiwitten binnenkrijgt dan breekt je lichaam spierweefsel af. De gevolgen kunnen dus zijn: verzwakte spieren en verminderde weerstand." Verder valt het de voedseldeskundige op dat er te weinig calcium in het dieet zit. Daar kun je op termijn botontkalking van krijgen. Deelnemers eten geen dierlijke producten en hebben daarom extra vitamine B12 nodig, maar The Green Happiness zegt daar niets over.

50 complete, leuke, gemakkelijke dagmenu’s die rekening houden met je drukke leven en waardoor jij je stap voor stap steeds beter gaat voelen.
Inclusief wekelijkse boodschappenlijstjes om het je nóg gemakkelijker te maken.
Meer dan 170 verrassende, gemakkelijke en snelle recepten. Voor de 50 dagen, maar ook voor de bbq, workouts, kids en cravings.
Inclusief voedingswaarde berekeningen per gerecht en per dag!
Met een dubbel leeslint, zodat je altijd weet waar je bent gebleven met lezen.
Uitgebreide informatie over voeding, wat het met je doet en wat je eet om jouw schoonheid te maximaliseren.
Alles wat je wilt weten over eating for beauty, cosmeticaproducten en supplementen.
Informatie over de beste voeding rondom sport, wat doe je rondom je zwangerschap en wat doe je anders als man zijnde.
Inclusief onze Diet-, Health-, Toxine- en Beauty checklists waardoor je weet waar je staat met je gezondheid en kunt bijhouden hoe het veranderd.
Met een speciale Beach-Body Detox Guide voor een extra healthy boost, bijvoorbeeld vlak voor je vakantie, bruiloft of photoshoot.

Plaats reactie

Terug naar “Informatie over Dieet, Voeding & Gezondheid”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten