wat kost powerslim ?

Hier kun je alles bespreken over alle eiwitrijke en koolhydraatarme dieten zoals Dukan, Sanaslank etc.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Jannie.
wat kost powerslim ?

Bericht door Jannie. » 23 apr 2014, 17:03

wat is powerslim en wat zijn de kosten p.dag. Kan ik het ook Online bestellen en gecoached worden?
vr.groet en bij voorbaat dank.
Jannie

Gebruikersavatar
Power Slim

Re: wat kost powerslim ?

Bericht door Power Slim » 25 apr 2014, 08:49

Beste Jannie,

Power Slim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een Power Slim voedingscoach.

Het programma heeft 3 fasen met 6 eetmomenten per dag. In deze fasen bereik je je streefgewicht en leer je van je Power Slim voedingscoach hoe je tot een evenwichtig voedingspatroon komt om ook op gewicht te blijven.

De speciale samenstelling van de koolhydraatarme en eiwitrijke Power Slim producten zorgt ervoor dat het lichaam vet gaat verbranden en dat de spiermassa beschermd wordt. Behoud van de spiermassa zorgt voor een mooier silhouet maar houdt ook je stofwisseling op peil!

Power Slim kost per maaltijd ongeveer € 2,50. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 4 tot 6 producten per dag. Het Power Slim starterspakket kost € 159,-. In dit pakket zitten 45 maaltijden, dit is voldoende voor 8 tot 10 dagen. Ook de shaker die je nodig hebt zit al in het pakket en voldoende vitamines en mineralen voor een maand. De Power Slim producten zijn uitgebalanceerd met behulp van specifieke kennis van levensmiddelentechnologen en diëtisten. De samenstelling is bijzonder belangrijk om op een gezonde manier af te slanken. Verzeker jezelf ervan dat je geen kopieën neemt, maar dat je de echte Power Slim producten gebruikt. Neem bij twijfel contact op met het hoofdkantoor van Power Slim.

Er zijn 275 Power Slim centers in Nederland, op www.powerslim.nl kan je heel makkelijk een center bij jou in de buurt zoeken. Succes!

Mvg,

Hylke Boelens
Diëtiste Power Slim

Plaats reactie

Terug naar “Andere Eiwitdiëten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten