verantwoorde keuzes avondeten voedingscentrum

Wil je persbericht publiceren over afvallen, voeding en gezondheid? Of heb je een ander interessant artikel? Actuele berichten kun je plaatsen in deze rubriek.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Annet Bruil
verantwoorde keuzes avondeten voedingscentrum

Bericht door Annet Bruil » 13 jan 2013, 11:22

Beste bezoekers van vetvrij.com

Ik heb een bijzondere vraag aan jullie! Ik heb een tijd geleden (2008) voor een project aan de TU Delft (tijdens mijn studie) een bord ontworpen dat aangeeft wat de dagelijks aanbevolen hoeveelheid avondeten is (volgens de richtlijnen van het voedingscentrum). Het idee van het bord was dat het in Nederland mensen helpt bij het maken van verantwoorde keuzes op hun bord (en ze informatie geeft zonder dat ze zelf moeten gaan wegen) en dat het bord in een onderontwikkeld land geproduceerd zou kunnen worden wat daar werk genereerd.

Momenteel zit ik in Singapore en hier in de omgeving zijn mogelijkheden voor productie, echter, ik wil weten of mijn ontwerp van 2008 nog steeds relevant is en of er behoefte aan is. Zou ik (of jullie) een klein bericht op jullie facebookpagina kunnen plaatsen met wat informatie over het idee met de vraag wat de lezers van deze facebook pagina ervan vinden?

Tevens vraag ik me af wat jullie van het idee vinden? Wanneer jullie meer informatie willen, op mijn portfolio pagina staat meer uitleg maar jullie kunnen me altijd mailen of facebooken. (http://annetbruil.com/index_projects.html onder 'study projects' naam: ETE)

Ik hoop dat een berichtje op jullie pagina mogelijk is en hoop ook jullie mening hierover te horen!

met vriendelijke groet,

Annet Bruil

Plaats reactie

Terug naar “Media en Persberichten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten