SuperslankBox van SanaSlank

Wil je persbericht publiceren over afvallen, voeding en gezondheid? Of heb je een ander interessant artikel? Actuele berichten kun je plaatsen in deze rubriek.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
SanaSlank
SuperslankBox van SanaSlank

Bericht door SanaSlank » 21 dec 2012, 13:26

Sinds 1 december 2012 is de nieuwe afslankmethode van SanaSlank Nederland verkrijgbaar: De SuperslankBox. Nooit eerder was het mogelijk om tijdens een eiwitdieet fruit te eten. Nu, met de SuperslankBox, kan dit wel!

Door de combinatie van eiwitrijke producten en verse fruit is het met de Superslankmethode mogelijk om op een gezonde manier snel af te vallen. Met deze vernieuwende afslankmethode wordt zes maal per dag gegeten. Dit is belangrijk om de stofwisseling op peil te houden. De Superslankproducten zijn eiwitrijk en koolhydraatarm en dit zal leiden tot hoge verzadiging en minder pieken in de bloedsuikerspiegel.

6 heerlijke smaken

De SuperslankBoxen zijn verkrijgbaar in zes heerlijke smaken.
Van zoet tot hartig er is voor ieder wat wils. De methode heeft een
zeer vrijblijvend karakter waardoor je kunt afslanken zoals jij dat
wilt. Tel daarbij op dat de boxen zeer gunstig geprijsd zijn
(€59,95 per box met daarin 28 producten voor 7 dagen) en je kunt
wel bedenken dat dit nieuwe product zeer succesvol zal zijn.

En dat blijkt ook wel, sinds de introductie op 1 december zijn er al 350 SuperslankBoxen verkocht!

SuperslankBox supplementen

Naast de verschillende Boxen met eiwitrijke producten zijn er ook twee VoedingssupplementenBoxen verkrijgbaar. Dit omdat tijdens de Superslankmethode bepaalde producten niet worden gegeten zoals brood en aardappelen, het weglaten van dergelijke producten kan leiden tot een tekort aan B-vitamines en mineralen zoals ijzer en foliumzuur. Daarom is het belangrijk dit en andere tekorten aan te vullen met de geadviseerde supplementen.

SuperslankBox Detoxkuur

Om nog betere resultaten te boeken met het afslanken adviseert SanaSlank Nederland om voorafgaand aan de Superslankmethode 13 dagen te detoxen. Hier zijn twee SuperslankBox Detoxkuren voor verkrijgbaar. De producten in dit detoxpakket ondersteunen bij het reinigen (ontgiften of ontslakken) van het lichaam. Een goed gereinigd lichaam kan zich beter ontdoen van afvalstoffen en daarom beter afvallen. Dus wil je goede resultaten boeken met afslanken? Dan eerst detoxen!

Plaats reactie

Terug naar “Media en Persberichten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten