Henk slankt af met de Bio HCG kuur

Eiwitrijk, 17 Dagen, WeightWatchers, 40 punten.... Wat is jouw ervaring? Geef hier jouw mening en lees de ervaringen van anderen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Afslanktips
Vetvrij Groentje
Vetvrij Groentje
Berichten: 5
Lid geworden op: 27 jun 2017, 20:01
lengte: 183cm
Startdatum: 1 januari 2017
Startgewicht: 87kg
huidiggewicht: 80 kilo
Streefgewicht: 75 kg
Gewicht Grafiek: Start Gewicht:
na 1 week :
na 2 weken :

Henk slankt af met de Bio HCG kuur

Bericht door Afslanktips » 12 feb 2018, 21:16

Voor iedereen die sceptisch is ten aanzien van afslankkuren wil ik hierbij vertellen dat de afslankkuur Bio HCG kuur een manier is om af te slanken die ook echt werkt. Natuurlijk ben je niet zomaar overtuigd omdat iemand zegt dat het werkt. Ik zal vertellen waarom ik enthousiast ben geworden over de Bio HCG kuur.

Het is allemaal begonnen met mijn neef, Henk. Hij was bij mij op bezoeken vertelde dat hij een manier zocht om af te slanken en het moest niet teveel moeite kosten. Allebei stonden we sceptisch tegenover afslankkuren. Maar toch zijn we gaan zoeken op internet en gingen ervaringen lezen. Uiteindelijk kwamen we uit bij de Bio HCG kuur, daarover vonden we positieve ervaringen. In eerste instantie deden we er nog steeds wat lacherig over maar omdat we toch wel heel veel goede ervaringen hadden gelezen hebben we het afslankpakket van de Bio HCG kuur besteld. De bestelling werd al gauw bezorgd, waarna ik samen met Henk de informatie ben gaan lezen. Henk wilde er wel mee beginnen en zou mijn af en toe laten weten hoe het ging.
In die tijd dat Henk bezig was met de Bio HCG kuur heb ik niets anders dan positieve dingen gehoord. Hij dacht een enorm hongergevoel te krijgen tijdens het afslanken, maar dat was niet het geval. Soms vroeg Henk mij dingen als hij even niet meer wist of hij het goed deed, maar dan verwees ik hem naar de persoonlijke voedingscoach van de Bio HCG kuur. Hij kreeg vrijwel meteen reactie terug met duidelijke informatie waardoor Henk geen moment heeft hoeven stilstaan met de afslankkuur of niet zeker te weten of hij het goed deed. Uiteindelijk kwam Henk op bezoek met een taart gemaakt van groenten, dat was wel grappig. Hij had plakjes wortel in de vorm van het getal gelegd wat hij was afgevallen, maar liefst 12 kilo was hij afgeslankt. Trots op hem en trots op de Bio HCG kuur, het werkt echt.

Ik heb aan Henk toestemming gevraagd om zijn situatie uit te leggen zodat iedereen die het leest er iets meer van begrijpt.
Henk was altijd al grof en werd de afgelopen jaren steeds wat dikker. Hij houdt niet van sporten, maar probeerde wel op te letten wat hij at. Maar het werd toch nog vaak een snelle hap. Dus de stap om een dieet te volgen legde bij hem teveel discipline op. Waarom Henk uiteindelijk toch de stap heeft gezet om de Bio HCG kuur te volgen is omdat het een afslankkuur is die niet lang duurt en waarbij er naderhand geen jojo-effect optreedt. Het aangepaste voedingspatroon is ook nadat de afslankkuur is voltooid goed vol te houden.

Nu vroeg ik mij af, wie heeft er nog meer positieve ervaringen met de Bio HCG kuur, ben jij of ken jij iemand die deze afslankkuur heeft gevolgd? Stond je ook sceptisch ten aanzien van afslankkuren of had je er gelijk vertrouwen in. Ik ben benieuwd of wij de enige waren die er zo tegenaan keken.

Plaats reactie

Terug naar “Welk dieet volg jij?”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten