Welke afslankkuur een aanrader?

Eiwitrijk, 17 Dagen, WeightWatchers, 40 punten.... Wat is jouw ervaring? Geef hier jouw mening en lees de ervaringen van anderen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Afslanktips
Vetvrij Groentje
Vetvrij Groentje
Berichten: 5
Lid geworden op: 27 jun 2017, 20:01
lengte: 183cm
Startdatum: 1 januari 2017
Startgewicht: 87kg
huidiggewicht: 80 kilo
Streefgewicht: 75 kg
Gewicht Grafiek: Start Gewicht:
na 1 week :
na 2 weken :

Welke afslankkuur een aanrader?

Bericht door Afslanktips » 07 aug 2017, 22:45

Hey beste forumleden,
Wat fijn dat ik mijn verhaal kwijt kan, eindelijk een goed forum gevonden.
Ik heet Casper en ik ben 19 jaar. Sinds mijn 16e ben ik enorm aangekomen, in totaal bijna 22 kilo en nu wil ik graag van dit gewicht af.
Samen met mijn vrienden gingen we in de pauzes naar de supermarkt en we kochten dan energydrink en chips. Dan gingen we gezellig ergens zitten, praten en eten. Mijn vrienden kwamen niet zoveel aan als ik, maar ik sportte dan ook niet en hun wel. In het weekend gingen we vaak stappen en ja een zak patat hoorde daar ook bij. En ja, ik ben dol op patat.

Ik ben nu gaan studeren en heb een leuke meid ontmoet, alleen kwetste ze mij wel toen ze lachend zei: “je moet wel wat afvallen hoor”. Ik lachte maar mee, maar eigenlijk voelde ik mij meer verdrietig dan vrolijk. Oké, ik heb het allemaal uiteindelijk zelf gedaan, maar ik neem nu de stap naar verbetering.

De Momentumkuur leek mij wel wat, ik vond het op bio hcg momentum.
Ik ben er nog niet mee begonnen want ik wilde graag eerst jullie mening. Heeft iemand van jullie de Momentumkuur gevolgd? En wat vond je er toen van? Is het een aanrader of juist niet? Ik zou het echt op prijs stellen als iemand een reactie plaatst.

Ik keek wat rond op internet en toen kwam ik deze afslankkuur tegen. Het ziet er uit als een goede manier van afslanken en dat is natuurlijk wat ik wil. Niet eerst tien afslankkuren gedaan hebben voordat ik diegene vindt welke echt werkt. Ik probeer in één keer de goede stap te zetten, hopelijk gaat dat lukken. Ik wil afslanken en er niet teveel moeite voor doen.

Sinds vorige week heb ik mij ingeschreven bij de sportschool en nu is het plan om elke dinsdag en donderdag er naartoe te gaan. Twee medestudenten gaan er ook naartoe dus hopelijk motiveert mij dat om er naartoe te blijven gaan. Ik voel mij na twee keer sportschool al fitter, gaat dat zo snel? Of is het maar een gevoel.
Naast de sportschool ben ik wat meer water gaan drinken want ik las dat water ervoor zorgde dat je minder ging eten. Nou dronk ik bijna nooit water dus het is best even wennen, maar alles om mijn doel te halen.

Nu nog een afslankkuur volgen en het plaatje is volgens mij compleet. Graag jullie advies. Als je bijvoorbeeld het Tim Torfs dieet of de Bio HCG kuur hebt gevolgd dan ook de ervaringen daarmee graag delen. Die afslankkuren heb ik op plaats twee en drie op mijn lijstje staan.
Ik ben heel benieuwd.

Groeten,
Casper

Gebruikersavatar
Alice
vetvrij.com superfan
vetvrij.com superfan
Berichten: 7705
Lid geworden op: 06 jun 2005, 17:10
lengte: 1.79
Welk dieet volg jij?: Food-app
Startdatum: 06-07-2020
Startgewicht: 95.2
huidiggewicht: 94.2
Streefgewicht: 85.0 en dan 79.9 :)
Gewicht Grafiek: Food-app
24-07= 94.2
07-08= ????

Re: Welke afslankkuur een aanrader?

Bericht door Alice » 25 aug 2017, 10:51

Heel veel succes! casper

Hoe gaat het? Tot nu toe?

Gr,
Alice
Volg vetvrij.com ook via Facebook, Twitter en Google+
Op weg naar mijn streefgewicht! Never give up!!

Plaats reactie

Terug naar “Welk dieet volg jij?”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten