Slimmer Spray

In deze categorie kun je nieuwe producten vinden op het gebied van beauty, lifestyle en afvallen. Wil je een van de producten in deze categorie risicoloos testen? Volg dan de instructies bij het desbetreffende product en laat een reactie achter.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Karina
Slimmer Spray

Bericht door Karina » 07 mar 2018, 14:10

Geconcentreerde Rode Druiven-Extract: dit is een echte natuurlijke stof die helpt en verbetert de bloedcirculatie in de bloedvaten, en ook helpt bij het voorkomen van hart-en vaatziekten, spataderen en cellulitis. Het extract van rode druiven is ook geweldig voor mensen die in de sport als het bevordert de ontspanning van de spieren en zorgt het voor een snelle regeneratie van spierweefsel na fysieke inspanning. Deze ingrediënten verhoogt ook de stofwisseling en het verbranden van calorieën.

Fucus Concentreren: het versnelt de omzetting van vet in energie, het vermindert ook de eetlust, beschermt het hart en de bloedvaten en in het algemeen het verbeteren van degenen die de algehele gezondheid. Het bevat ook Vitamine A, B1, B2, B3 en B12, en vitamine C, D en E, die essentieel zijn voor het lichaam.

Algen extract: het is rijk aan voedingsstoffen, zoals polysacchariden, mineralen en fytosterolen, die helpen versnellen de stofwisseling. Het vermindert ook de eetlust vooral voor de zetmeelrijke, zoete en vette voedingsmiddelen.

L-Carnitine: nuttige stof in het proces van gewichtsverlies, helpt bij het verminderen van de eetlust en daardoor helpt om gewicht te verliezen.

Gebruikersavatar
davanm

Re: Slimmer Spray

Bericht door davanm » 06 jul 2018, 18:01

Stuurt u mij de spray maar dan probeer ik het uit.

Plaats reactie

Terug naar “Nieuwe Producten Testpersonen Gezocht”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast