GO2 Antitox

In deze categorie kun je nieuwe producten vinden op het gebied van beauty, lifestyle en afvallen. Wil je een van de producten in deze categorie risicoloos testen? Volg dan de instructies bij het desbetreffende product en laat een reactie achter.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
karina
GO2 Antitox

Bericht door karina » 07 mar 2018, 14:09

Pine knoppen – beschouwd als een van de essentiële componenten in zich te ontdoen van de giftige stoffen uit de longen. Het heeft een sterk reinigende, ontsmettende en antibacteriële werking.

Tijm –het reinigt de longen als het bezit van essentiële vitaminen die nodig zijn voor een goede ademhaling. Daarnaast beschikt het hotel over een plantaardige stof die werkt als een antisepticum. Het verwijdert ook de onaangename rokers hoest, en in het algemeen, het verbeteren van long-functionaliteit.

Vitamine C En Koper – Beide onderdelen van de versterking van het immuunsysteem en het voorkomen van negatieve effecten van giftige stoffen in het lichaam, een primaire negatieve effect van het roken van sigaretten.

Eucalyptus – Helpt bij het versnellen van de reiniging van de longen. Eucalyptus bevordert de actie die wordt uitgeoefend door de pine schiet. Het tegengaan van de effecten van gifstoffen en vrije radicalen in het lichaam.

Plaats reactie

Terug naar “Nieuwe Producten Testpersonen Gezocht”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast