Tibettea Actieve Joint

In deze categorie kun je nieuwe producten vinden op het gebied van beauty, lifestyle en afvallen. Wil je een van de producten in deze categorie risicoloos testen? Volg dan de instructies bij het desbetreffende product en laat een reactie achter.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
karina
Tibettea Actieve Joint

Bericht door karina » 07 mar 2018, 14:07

• Kliswortel – is een plantaardig, dat is de lokale noord-Azië en Europa, maar nu ontwikkelt zich in de Verenigde Staten. Het is een bloed-reiniger, lymfestelsel strengthener en een huid genezer.
• Drop – is een populaire laxeermiddel, dat helpt bij de spijsvertering en helpen met constipatie. Het kan fungeren als een rustgevende agent en een hoest geneeskunde. Deze kruidachtige duurzame plantaardige plant wordt de wortel van Glycyrrhiza glabra die een zoete smaak kan worden gewonnen.
• Berkenblad – het is anti-inflammatoire. Het wordt gebruikt in de kruidengeneeskunde gebruikt om te helpen verlichten van pijnlijke gewrichten en pijnlijke gewrichten.
• Tibet groene thee – het helpt bij het verbeteren van de bloedsomloop en restauratie. De thee heeft een grote bron van noodzakelijke aminozuren die zorgt voor de vorming van kraakbeen en het helpt ook bij het stabiliseren van onze kraakbeen te beschermen tegen de heersende schade.
• Tijm – is een kostbare kruid uit de munt familie. Het bezit tal van geneeskrachtige eigenschappen.
• Lobelia concentreert zich – Lobelia helpt in het verminderen van de zwelling en de pijn. Het is bekend om de steun in het samentrekken van de spieren en pijn in de gewrichten.
• White willow – bevat salicine. Met een combinatie met het kruid krachtige anti-inflammatoire plant samenstelling (de zogenaamde flavonoïden), salicine wordt verondersteld verantwoordelijk te zijn voor de pijnstillende en anti-inflammatoire effecten. Deze inheemse/binnenland plant wordt gebruikt door mensen die het ervaren van spinale pijn, pijn in de knie en de andere joint-gerelateerde pijn.
• Boswellia serrata concentraten daarvan – wordt gebruikt als verzachtende effecten.

Plaats reactie

Terug naar “Nieuwe Producten Testpersonen Gezocht”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast