Diet Stars

In deze categorie kun je nieuwe producten vinden op het gebied van beauty, lifestyle en afvallen. Wil je een van de producten in deze categorie risicoloos testen? Volg dan de instructies bij het desbetreffende product en laat een reactie achter.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
karina

Diet Stars

Bericht door karina » 07 mar 2018, 14:05

Ingrediënten van Diet Stars
Groene Koffie – het stimuleert de thermogenese, dat is een proces van verhoging van de warmte-energie die ook vet verbrandt. Wanneer vet wordt verbrand, overgewicht begint te verdwijnen, en de cellulitis formaties te verlagen.

Bromelaïne – ook wel bekend als de sterk geconcentreerd extract van de ananas, het helpt het lichaam bij het omzetten van vet in energie. Het verhoogt de stofwisseling en daarom omgaat met de verwerking van vet sneller. Het helpt ook verhoging van de activiteit van maagzuur, enzymen en in feite fungeert als een spijsverteringsenzym.

Guarana – Tracing zijn oorsprong in Brazilië, het vermogen om honger werd ontdekt een lange tijd geleden. Dit natuurlijke ingrediënt stimuleert de metabolische processen en laat de snelle verbranding van vetten en de verwerking van koolhydraten uit voedsel. Het heeft een onmiddellijk effect heeft op vermindering van de eetlust

Plaats reactie

Terug naar “Nieuwe Producten Testpersonen Gezocht”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast