KetoX24 Weekmenu (gratis)

KetoX24 Afslankdruppels. KetoX24 is een zeer bijzondere afslankformule uit Amerika, ontwikkeld in samenwerking met voedings- en sportwetenschappers die ervoor zorgt dat je lichaam je overtollig vet gaat gebruiken als brandstof zonder dat je je dus slap en futloos voelt; integendeel zelfs je bruist van de energie! Je neemt elke dag 40 druppels KetoX24 gedurende 24 dagen met een uitgekiend voedingspatroon. Dit geeft verbluffende afslankresultaten in 24 dagen. KetoX24 pakt alleen je overtollig vet aan dus geen “ingevallen toetje”. KetoX24 zorgt er ook voor dat je geen hongergevoel hebt , dit in tegenstelling tot het traditionele lijnen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Renate.
KetoX24 Weekmenu (gratis)

Bericht door Renate. » 29 nov 2017, 16:05

kan iemand mij het ketox24 weekmenu mailen? Mijn 16 jarige dochter heeft een aardige overgewicht en vanwege gewrichtsproblemen is sporten lastig. Ik ben eerder 14 kilo afgevallen met detoxultra en wil mijn dochter er nu mee verrassen. Vooral de gratis begeleiding is ideaal.Door mijn gewichtsverlies voel ik me beter en sta positiever in het leven Ik wil gun haar dit ook en ben ervan overtuigd dat het haar samen met detoxultra en het team van begeleiders gaat lukken. Nu wordt ze om haar gewicht gepest

Renate

Afbeelding

Gebruikersavatar
Astrid.

Re: ketox24 weekmenu

Bericht door Astrid. » 06 dec 2017, 22:04

Je krijgt het weekmenu gratis als je KetoX24 besteld via de website.

Gebruikersavatar
karin z.

Re: KetoX24 Weekmenu (gratis)

Bericht door karin z. » 10 dec 2017, 15:08

Ik ben nu drie weken bezig met ketox24 dus mijn eerste kuur zit er bijna op. Het receptenboek en de handleiding zien er overzichtelijk uit en de gratis begeleiding is helemaal top!. Wish me luck en ik laat nog wel wat weten wat de eindstand is geworden.

Gebruikersavatar
sappie

Re: KetoX24 Weekmenu (gratis)

Bericht door sappie » 23 dec 2017, 11:11

Ik heb ketox24 twee maanden gebruikt (dubbele kuur)
Eerder heb ik afslank pillen bezig geweest en werkte wel maar na verloop van tijd viel ik terug en kwamen de kilootjes weer aan...
Andere pillen gebruikt en dat werkte totaal NIET.....zonde van de centen!!!
Probeer wel op mn eten te letten en ik sport erbij en ik hoop dat deze druppels wel GOED hun werk doen en mij hierbij helpt om die extra met ketox24 gaat het zonder al te veel moeite. Goede resultaten (kilo's -15kg)

Plaats reactie

Terug naar “KetoX24 Afslankdruppels Forum”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast