Review ProAcademie

ProAcademie, jouw persoonlijke online lifestyle coach. Effectief afvallen onder begeleiding van een professionele lifestyle coach!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
ProAcademie
Review ProAcademie

Bericht door ProAcademie » 18 aug 2016, 13:56

ProAcademie is een uniek online coachingsprogramma. Ze maken gebruik van de nieuwste technieken en de kennis van een team van deskundigen. Het aanbod stemmen zij af op de behoeften van de klanten. Met PoAcademie werk je op je eigen tempo aan je doelen. En je hoeft je huis niet te verlaten. Je wordt via de chat, skype of telefoon begeleid en alle informatie is 24/7 beschikbaar voor je. De voedings- en trainingsschema’s zijn allemaal op maat gemaakt. Je krijgt dus een persoonlijk plan voorgeschreven dat steeds wordt bijgewerkt aan de hand van je vorderingen.

ProAcademie valt in dezelfde categorie als andere afslankpakketten als Bioprofiel, My Killer Body Motivation en Personal Bodyplan. Vergelijk je het met de Bioprofiel Methode dan is ProAcademie flexibeler voor wat betreft voeding. Daarnaast is coaching ook onderdeel van de genoemde pakketten, maar zij doen dit op een lager niveau. ProAcademie is, in vergelijking met de concurrentie, veel persoonlijker. Dit geeft de effectiviteit van dit plan een enorme boost.

ProAcademie pakt overgewicht bij de kern aan. Je gedrag, voeding en attitude worden aangepakt door een lifestyle coach. Het begint allemaal bij de uitgebreide intake, waar de belangrijkste punten worden aangekaart. Aan de hand hiervan wordt een plan samengesteld. Met dit plan werk je aan je doelen. Zijn de doelen bereikt? Dan ga je met ProAcademie verder om die te behouden.

Bovendien zijn de gehanteerde prijzen heel concurrerend. Voor een soortgelijk pakket betaal je elders veel meer.

Lees de complete review over ProAcademie

Plaats reactie

Terug naar “ProAcademie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast