Pagina 1 van 1

SuperslankBox kortingscode 50%

Geplaatst: 01 jun 2015, 15:26
door SanaSlank
Meer mensen laten kennismaken met de SuperslankBox, dat is ons doel en daarom geven we vanaf nu tot en met eind juni maar liefst € 10,- korting op alle acht SuperslankBoxen!

Iedereen kent inmiddels SanaSlank, het eiwitdieet. Het succesvolle dieet met eiwitrijke en koolhydraatarme producten, waar al vele duizenden mensen mee zijn afgeslankt. De SuperslankBoxmethode is veel minder bekend en dat is jammer! Bij deze unieke methode worden eiwitrijke en koolhydraatarme producten gecombineerd met vers fruit en verse groenten. De SuperslankBox kent acht verschillende variaties, is erg gemakkelijk te volgen en het resultaat is uitstekend. Ideaal voor iedereen die wil afslanken zonder een al te ingewikkeld dieet te moeten volgen.

Zelfstandig te volgen!

Met de SuperslankBox is alles al voor je bedacht. In elke box zit een compleet dieet voor zeven dagen, je hoeft alleen nog maar vers fruit en verse groenten toe te voegen. Per dag heb je zes eetmomenten, vier eiwitmaaltijden en twee gezonde tussendoortjes. Middels het handige, bijgesloten, informatieboekje krijg je voldoende informatie om dit afslankconcept zelfstandig* te volgen. In het boekje staan tevens lekker een eenvoudige recepten.

50% korting

Profiteer nu van deze mooie korting en bestel de SuperslankBox van jouw keuze in onze webshop of vraag er naar bij een van de 200 verkooppunten door heel Nederland.