Korting Sanature maandverband en inlegkruisjes

Kortingcode's en Actiecode's die je kunt gebruiken bij webshops en aankopen in de winkel. Gericht op dieetproducten of artikelen die bedoeld te maken hebben met voeding en gezondheid
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Sanature

Korting Sanature maandverband en inlegkruisjes

Bericht door Sanature » 29 dec 2014, 18:25

Exclusieve korting Sanature maandverband en inlegkruisjes:

klik hier en claim jouw persoonlijke kortingscode

Voorkom huidirritatie tijdens de menstruatie. Gebruik Sanature maandverband & inlegkruisjes!

Sanature; voor vrouwen met een gevoelige huid.

Voor de meeste vrouwen hoort de menstruatieperiode er gewoon bij. Voor lang niet alle vrouwen wordt deze periode als prettig ervaren en beïnvloedt het zelfs hun leven op een negatieve manier. 12% van alle vrouwen die maandverband of inlegkruisjes gebruiken heeft structureel last van vaginale klachten als jeuk, een branderig gevoel of zelfs pijn.

Sanature maandverband en inlegkruisjes bieden de oplossing.

Sanature inlegkruisjes en maandverband zijn medische hulpmiddelen die kunnen worden gebruikt om klachten voor, tijdens en na de menstruatie te voorkomen of te bestrijden. Sanature inlegkruisjes en maandverband zijn hebben een 100% katoenen kern en toplaag.
Het katoen dat Sanature gebruikt is op natuurlijke wijze gebleekt zonder gebruik te maken van chloride. Sanature is pH-neutraal en dermatologisch getest waardoor het de kans op huidirritatie verkleind of een al bestaande huidirritatie verminderd.

Sanature biedt optimale bescherming

Sanature inlegkruisjes en maandverband vangen vocht en afscheiding - die tijdens de menstruatie vrij komt - op een efficiënte, hygiënische en comfortabele manier op. Zuiver katoen kan tot wel 5 maal het eigen gewicht aan vocht vasthouden.

Sanature kan ook gebruikt worden als men gevoelig is voor bepaalde stoffen in kleding of ondergoed. Door de producten van Sanature te gebruiken vermijdt men het contact met irriterende stoffen.

l;ik hier en claim jouw persoonlijke kortingscode

Sanature is ook buiten de menstruatieperiode goed te gebruiken, bijvoorbeeld bij lichte tot matige incontinentie.

Plaats reactie

Terug naar “Kortingcode Actiecode”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten