Kortingscode Powerslim

Kortingcode's en Actiecode's die je kunt gebruiken bij webshops en aankopen in de winkel. Gericht op dieetproducten of artikelen die bedoeld te maken hebben met voeding en gezondheid
Plaats reactie
Gebruikersavatar
melissa verstapen
Kortingscode Powerslim

Bericht door melissa verstapen » 23 apr 2014, 08:58

Claim jouw Het Power Slim pakket inclusief intakegesprek en begeleiding met exclusieve korting!

Niet afgevallen = geld terug!


Wil je starten met powerslim? Gebruik dan deze kortingsbon en profiteer tijdelijk van een unieke korting.

Je kunt dit niet uit blijven stellen, altijd is er wel weer iets. Tijd voor een nieuwe stap in je leven en GroupDeal verlaagt de drempel voor je samen met Body Slim Valkenswaard: 6 tot 9 kilo in 4 weken afvallen en blijvend slank voor de helft van de prijs!

Klik hier voor meer dan duizend objectieve powerslim ervaringen

Hoe werkt het Power Slim eiwitdieet?

Niet minder eten maar anders, koolhydraten en vetten zijn brandstoffen voor je lichaam. Tijdens het Power Slim dieet laat je tijdelijk deze brandstoffen uit de voeding weg en krijg je bijna alleen nog maar eiwitten binnen. Drie dagen na de start zullen de suikers uit je lichaam zijn opgebruikt en moet je lichaam de vetreserves gaan verbranden. Doordat je veel eiwitten binnen krijgt blijft je spiermassa behouden en blijft je stofwisseling hoog. Daarmee voorkom je het bekende jojo-effect!

Het Power Slim dieet bestaat uit 3 fases:

Fase 1: Snel afvallen, dit is de strikte fase en zul je snel afvallen. Als je 80% van het gewenste streefgewicht hebt bereikt ga je over na fase 2.
Fase 2: Hier ga je de laatste kilo’s afvallen en bereik je je streefgewicht. In deze fase begin je langzaam ook weer brood en fruit te eten. Samen met de consulente van Body Slim leer je een gezond voedingspatroon aan te gaan.
Fase 3: In deze fase leer om je streefgewicht te stabiliseren en te behouden. Alleen als tussendoortjes gebruik je nog een Power Slim product. Je blijft onder controle van de consulent zodat je telkens al je vragen en twijfels kunt delen.

Begeleiding.
De kracht van Power Slim is de begeleiding en coaching. Je hebt een stok achter de rug met de wekelijkse terugkomsessies. Telkens als je op de weegschaal zult staan zul je zien dat het vetmassa naar beneden gaat! En dit zonder honger gevoel, je zult je zelfs erg goed voelen en meer energie krijgen.

Waarom kiezen voor Power Slim:

- Professionele begeleiding
- Gegarandeerd succes
- Geen honger gevoel
- Geen jojo-effect
- Wetenschappelijk bewezen

Plaats reactie

Terug naar “Kortingcode Actiecode”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast