Wat is Vitadis?

Vragen over Vitadis
Plaats reactie
Gebruikersavatar
vitadis
Wat is Vitadis?

Bericht door vitadis » 16 mar 2014, 16:50

Vitadis is een eiwitdieet en totaal oplossing. Zoals bekend is het eiwitdieet een van de bekendste en best werkende methodes om af te vallen.Door het eten van alleen de juiste voeding en producten zorg je dat je lichaam in de vetverbranding modus (ketose) komt en hierdoor val je snel en op een gezonde wijze af.

Gebruikersavatar
eefje plemp

Re: Wat is Vitadis?

Bericht door eefje plemp » 19 jun 2014, 20:27

Lees ik weer over vervangers, we weten nu toch zo langzamerhand wel dat dit niet de goede methode is. Laten we maar eens beginnen met al die smerige suikers en zoetstoffen te laten staan.Ook het minderen van koolhydraten, zet zoden aan de dijk. Als je maar zorgt dat je voeding tot je neemt met een lage glycemische index.
Ik zal je vertellen dat de kilo's er af vliegen. Dat is even 2 weken doorbijten, maar dan kun je dit ook blijvend volhouden. En natuurlijk wat vaker 6 x per dag iets verantwoords eten, zodat je bloedsuikerspiegel op peil blijft. Dat hebben we, met bewegen erbij al zeker de helft gewonnen. Het is een kwestie van je voedingspatroon wijzigen, niet meer en niet minder. het zal niet voor iedereen werken, maar zeker bij 98% van de mensen.

Plaats reactie

Terug naar “Vragen over Vitadis”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten