Het Mentale Dieet Plan

Dagelijks komen er nieuwe producten die beloven dat ze helpen bij het afvallen. Regelmatig schrijven we reviews over deze producten die je hier kunt vinden. In dit gedeelte kun je ook ervaringen uitwisselen met nieuwe producten.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
daveyhealth01

Het Mentale Dieet Plan

Bericht door daveyhealth01 » 08 mar 2016, 23:41

Het Mentale Dieet Plan heeft TWEE concrete doelstellingen :

1) Je metabolisme terug in balans brengen.
2) Je aanleren hoe je voor jezelf nieuwe en gezonde eet- en leefgewoonten creert die ervoor gaan zorgen dat je GEEN last zal ondervinden van het JoJO-effect.

1) De meeste afslankers huppelen van het ene dieet naar het andere waardoor hun metabolisme compleet verstoord is. Dit is zeker het geval na het volgen van een crashdieet of eiwit/shakedieet.

Aan de hand van een welbepaald schema met Alpha, Beta en Gamma dagen wordt je metabolisme terug in balans gebracht

2) Het Mentale Dieet Plan begeleidt je aan de hand van eenvoudige mentale oefeningen om je eet- en leefgewoonten aan te passen zodat je NIET langer het gevoel zal hebben dat je aan het lijnen bent of jezelf iets dient te ontzeggen waardoor je, na de initiële fase, automatisch de juiste gerechten zal bereiden en gezonde leefgewoonten zal aangeleerd hebben waardoor het niet langer aanvoelt als een dieet. Dit zorgt ervoor dat je geen hinder zal ondervinden van het befaamde JoJO effect.

http://www.<ongewenst>.nl/producten/Het_Ment ... /819/54162

Plaats reactie

Terug naar “Nieuwe Dieet en Afslankproducten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten