Afslankringen Review; Werkt het echt?

Dagelijks komen er nieuwe producten die beloven dat ze helpen bij het afvallen. Regelmatig schrijven we reviews over deze producten die je hier kunt vinden. In dit gedeelte kun je ook ervaringen uitwisselen met nieuwe producten.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
sanne.
Afslankringen Review; Werkt het echt?

Bericht door sanne. » 22 nov 2015, 20:02

Review Afslankringen

werkt het of gebakken lucht?

Magnetische afslankringen verhogen je stofwisseling en vermindert je eetlust
Je kunt de afval ringen 24 uur dragen en jij valt automatisch af! De ringen gaan 3 a 4 maanden mee.

voordelen

Je hoeft er niet voor naar de sportschool
Geen soep dieet voor te volgen
En vergeet die vieze pillen!

Hoe gebruiken?

Je bevestigt de teenringen op je grote tenen, met de magneet midden aan de onderkant van de teen. Dan ga je gewoon doen wat je anders doet; de teenringen doen het werk voor je! Je kunt de ringen (je ontvangt 1 paar) wassen in handwarm water met een klein beetje afwasmiddel.

Door de stimulatie van de acupressuur punten wordt je eetlust op een veilige en natuurlijke manier teruggedrongen. Daarnaast wordt je stofwisseling verhoogd en je bloedsomloop verbeterd. Je eten wordt dus sneller en beter verteerd. Gevolg: je valt relatief snel af zonder ongewenste lichamelijke bijwerkingen.

Je zou graag makkelijk en snel willen afvallen?

Maar je hebt er ook weer niet alles voor over? Bovendien weet je dat niet ieder dieet even gezond is omdat je vaak naast dik makers ook belangrijke bouwstoffen weglaat. Wat nu? Iets nieuws?

Nee, juist iets heel ouds! De eeuwenoude Chinese techniek van acupressuur brengt uitkomst. Zeker als je die combineert met magnetisme! Nu kun je afvallen zonder zweten én zonder bang te zijn dat het slecht is voor je gezondheid. Wel eens gehoord van magnetische teenringen?

Stimulatie

Natuurlijk is niet alles eeuwenoud aan deze techniek. Zo zijn de ringen gemaakt van zachte siliconen, zodat ze geen allergische reactie kunnen opwekken. De basis komt uit de oude Chinese geneeskunde. De ringen stimuleren de acupressuurpunten op je grote teen – en als je wilt ook de tweede teen – met een sterk magnetisch veld van 1100 Gauss.
Dat is dus afvallen zonder moeite!

Wat is jouw ervaring met afslankringen?

Plaats reactie

Terug naar “Nieuwe Dieet en Afslankproducten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten