Pagina 1 van 1

life plus dieet ervaringen

Geplaatst: 16 nov 2015, 15:38
door noaa
ik mis het life plus dieet
Dit schijnt een resetdieet voor je lichaam te zijn,minimaal gewichtsverlies van 10 kilo per 21 dagen en kost ongeveer 280 euro.

Ik zou hier graag meer over willen lezen

Re: life plus dieet ervaringen

Geplaatst: 21 mar 2016, 11:31
door geloofinjezelf
ik ben momenteel zelf bezig met lifeplus en ik zie het niet als een dieet, ik heb geen honger en ik heb totaal geen zin meer in suikers en vetten. ik ben in een maand 12 kilo kwijtgeraakt en mijn huid is verbeterd: geen pukkeltjes meer, de huid is strakker, de strea verdwijnt langzaam. niks hielp bij mij, totdat ik met de lifelus producten mijn lichaam gereset heb.

Re: life plus dieet ervaringen

Geplaatst: 11 jul 2016, 22:34
door sher
hallo, kan iemand mij vertellen hoe je die 21 dagen life plus het beste kunt eten? de eerste week ben ik 4kg afgevallen, nu in de 2e week gaat het niet hard.

Re: life plus dieet ervaringen

Geplaatst: 13 sep 2016, 10:40
door Mootje
Ik gebruik sinds 6weken de dailybasics en mijn darm problemen zijn echt voor 90% verbeterd,zo blij mee,blijf het echt gebruiken,heb jaren getobd

Re: life plus dieet ervaringen

Geplaatst: 27 feb 2017, 22:49
door Mimimois
Kan iemand mij vertellen of life plus werkt en je ook blijvend de kilo's eraf houdt?

Re: life plus dieet ervaringen

Geplaatst: 15 mei 2017, 14:29
door IDJ77
Ik ben zelf enthousiast gebruiker van de Life Plus producten! Ik heb de "reset" kuur gedaan vooral uit nieuwsgierigheid (mijn collega's waren namelijk zo positief dat ik wel moest haha). Ik was niet echt te zwaar maar at wel veel suiker, na de kuur van 3 weken ben ik toch 4 kilo kwijtgeraakt en mijn erge suikerbehoefte is vrijwel nihil op dit moment. Maar daarnaast ervaar ik vooral veel meer energie en slaap ik een stuk beter (wordt uitgerust wakker). Mijn moeder heeft ook de kuur gedaan en zij had vooral naast gewichtsverlies dat ze geen last meer had van haar stijve gewrichten.

Naast een afval / detox is het dus vooral een gezondheids reset, en bedoeld om je tekorten aan te vullen. Ik ben de basis producten (o.a. de uitgebreide multivitamine) blijven gebruiken en ondertussen zit mijn hele gezin er aan. Het is meer een way of live geworden en we voelen ons er erg goed bij.

Zeer positief dus over dit product.
(Ze hebben tegenwoordig ook een sportlijn, het hele Duitse nationale elftal gebruikt het!)

Re: life plus dieet ervaringen

Geplaatst: 28 feb 2019, 17:44
door Merel_vdw
Dag allen,

Heeft iemand nog het boekje van de Lifeplus stofwisselingskuur? Ik wil dit boekje graag van iemand overnemen.

Bedankt