Kyalin Proteïnedieet

Dagelijks komen er nieuwe producten die beloven dat ze helpen bij het afvallen. Regelmatig schrijven we reviews over deze producten die je hier kunt vinden. In dit gedeelte kun je ook ervaringen uitwisselen met nieuwe producten.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
calorietje
Vetvrij Groentje
Vetvrij Groentje
Berichten:12
Lid geworden op:02 feb 2011, 19:58
lengte:... cm
Welk dieet volg jij?:HCG+
Startdatum:1 januari 2009
Startgewicht:... kg
huidiggewicht:... kg
Streefgewicht:... kg
Kyalin Proteïnedieet

Bericht door calorietje » 11 nov 2015, 12:51

Het Kyalin proteïnedieet is een eenvoudig dieet. Dit dieet zorgt ervoor dat er na het gehele dieet minder moeite voor nodig is om het bereikte gewicht te behouden. Dit komt omdat het doel van dit dieet is om lichaamsvetten te verbranden en dit tast in geen beding de spiermassa aan. Men kan met dit dieet dan ook per maand 6 tot 10 kilogram vet verliezen.
Bij dit dieet zal het begin wel aardig moeilijk zijn om vol te houden. Alle koolhydraten zullen een tijd van het menu geschrapt moeten worden. Dat wil dus zeggen geen brood, pasta, fruit, aardappelen, melk en nog vele andere producten. Al deze producten bevatten veel suikers die ervoor zorgen dat het dieet een stuk minder zijn werk kan doen. Aan de andere kant kan groente altijd gegeten worden en eet je veel proteïnemaaltijden. Vis en vlees zullen hierbij ook geen probleem vormen.

Zelf experimenteren bij dit dieet is niet toegestaan. Vooraf aan dit dieet zal er bij een therapeutische begeleiding langsgegaan moeten worden. Zij zullen helpen bij het dieet en er voor zorgen dat ze kleine ingrepen kunnen doen indien dit nodig zal zijn. Ook zullen zij het dieet geheel afstemmen op de persoon, dit zal namelijk bij elk persoon anders zijn. Na de uitleg en het opnemen van het goede dieet, zal er om de 2 tot 4 weken bij de therapeut langs gegaan moeten worden. Hier zullen zij een gewichtscontrole doen en je gelijk begeleiden naar de volgende fase van het Kyalin dieet, indien dit nodig is.

Plaats reactie

Terug naar “Nieuwe Dieet en Afslankproducten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast