Slim Figure Clinics

Dagelijks komen er nieuwe producten die beloven dat ze helpen bij het afvallen. Regelmatig schrijven we reviews over deze producten die je hier kunt vinden. In dit gedeelte kun je ook ervaringen uitwisselen met nieuwe producten.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Slim Figure Clinics
Slim Figure Clinics

Bericht door Slim Figure Clinics » 24 jun 2015, 15:12

Slim Figure Clinics zorgt ervoor dat u uw streefgewicht behaalt zonder dat u honger of minder energie heeft.

U zult merken dat u iedere week dat u ons programma volgt, juist méér energie krijgt. U krijgt namelijk een persoonlijk voedingsadvies, aangevuld met natuurlijke voedingssupplementen. Deze dragen bij aan de instandhouding van de spiermassa, helpen bij een normale energieleverende stofwisseling en hebben een gunstige invloed op het verminderen van vermoeidheid.

U zult uit gaan kijken naar de wekelijkse weegmomenten!

De methode van Slim Figure Clinics is voor iedereen geschikt, ook als u een verhoogde bloeddruk heeft, diabetes type I of II, obesitas, een verhoogd cholesterol, een schildklieraandoening, nierproblemen of wanneer u al een lang lijnverleden achter de rug hebt, in de overgang bent of intensief sport.

Hoe voorkomt u het jojo-effect?

Na het behalen van het streefgewicht, worden de supplementen heel langzaam afgebouwd. Tevens wordt het persoonlijk voedingsplan zo aangepast dat u weet hoe u uw streefgewicht kunt behouden.

Wat kost Slim Figure Clinics?

Bij Slim Figure Clinics betaalt u slechts v.a. €25,- per week. Dit bedrag is inclusief de begeleiding door uw coach, uw persoonlijke voedingsplan en een weekbehandeling Slim Weight Support.

Plaats reactie

Terug naar “Nieuwe Dieet en Afslankproducten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast