Lemon Power Patch

Dagelijks komen er nieuwe producten die beloven dat ze helpen bij het afvallen. Regelmatig schrijven we reviews over deze producten die je hier kunt vinden. In dit gedeelte kun je ook ervaringen uitwisselen met nieuwe producten.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Maaike
Lemon Power Patch

Bericht door Maaike » 27 mei 2014, 07:29

Lemon Power Patch is een alternatief afslankprogramma dat werkt door middel van afslankpleisters met een basis van citroen. Heb je vragen of ervaring met Lemon Power Patch? Laat dan een reactie achter in dit topic.

Dit programma vangt aan nadat uw lichaam gewend is aan de werkzame stoffen van de Lemon Power Patch. Het programma bestaat uit de volgende fases:

1. De schakelfase

Nu u het product getest heeft bent u gewend aan het dagelijkse gebruik van de patches. De stofwisseling is op niveau en uw lichaam raakt meer in balans. In de schakelfase is het van belang om ongezonde eetpatronen te doorbreken en de werking van de Lemon Power Patches te optimaliseren.

2. De resultaatfase

In de resultaatfase kan u uw eerste streefgewicht behalen. Het Lemon Power Patch programma is gericht op structureel en langdurig resultaat. Door het realistische programma is de kans op succes groot. In de resultaatfase is het van belang om elke dag een patch te blijven plaatsen om de positieve lijn die ingezet is voort te zetten.

3. De optimalisatiefase

De optimalisatiefase is een fase die regelmatig onderschat wordt door de gebruikers van Lemon Power Patch. Afhankelijk van het streefgewicht dat u wilt behalen, zal u gaandeweg minder gaan afvallen of zal uw gewicht zich stabiliseren. Het is belangrijk om juist in deze fase vol te houden, ten einde uw afslankdoelen te behalen.

bron en meer informatie

Plaats reactie

Terug naar “Nieuwe Dieet en Afslankproducten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten