Pagina 1 van 1

active glucomannan klacht

Geplaatst: 19 okt 2016, 17:19
door sizette
ik heb active glucomannan besteld maar wat een waardeloos bedrijf is dat. Ze proberen mensen op een hele nare manier probeert aan zich te binden!!

Zij sturen je een proefverpakking, waarmee zij adverteren. Je betaald kosten voor de zg proefverpakking en wanneer je niet binnen 14 dagen reageert en de aangebroken verpakking toestuurt, incasseren zij 49,95 euro van je rekening!!

Schandalig om op deze manier mensen er in te laten tuinen. Natuurlijk wordt het allemaal verteld, maar het staat niet met grote letters erbij wanneer je de zg proefverpakking koopt, van let op wanneer je niet binnen 2 weken reageert, zit je er aan vast. Misselijk makende verkooptechniek!!

sizette

Re: active glucomannan klacht

Geplaatst: 19 okt 2016, 18:53
door Har06
Active Glucomannan biedt gratis een proefpakket afslankpillen aan, na betaling van de postkosten blijken er een stapel aanvullende voorwaarden aan verbonden te zijn, althans mijn vrouw had ze niet eerder opgemerkt.

1. binnen 2 weken het proefpakket op eigen kosten terug sturen, als het proefpakket opgemaakt is ,valt er toch niets terug te sturen.
2. na 2 weken wordt er maandelijks € 42,00 afgeschreven zonder machtiging, kan wel p/maand opzeggen.
3. opzeggen is per telefoon.

Wie heeft ervaring met Active Glucomannan, afhandeling en effect van capsules ?