Aliaz Cooperation SIA Klachten

Heb je klachten over dieetproducten die je hebt besteld, of vragen over hoe je moet handelen nadat je een miskoop hebt begaan? Dan kun je ervaringen uitwisselen in dit forum.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Milou.
Aliaz Cooperation SIA Klachten

Bericht door Milou. » 17 okt 2016, 14:59

Op een Belgische website kwam ik het onderstaande verhaal tegen over dragonslim.

"Er zijn veel klachten over de onderneming Aliaz Cooperation SIA. Een bedrijf dat in Letland gevestigd is en ongevraagd pakketjes stuurt naar Belgische consumenten. Het gaat dan vooral om vermageringspilletjes, tandbleekmiddelen en producten voor penisvergroting. Ze zijn heel actief via advertenties op sociale media zoals Facebook.

Als je de advertentie gewoon aangeklikt met de bedoeling het aanbod te bekijken bestaat da kans dat er een pakket toegestuurd wordt door Aliaz Corporation SIA. Het gaat hier duidelijk om een gedwongen verkoop, een praktijk die de Europese wetgeving verbiedt. Een onderneming mag namelijk geen product sturen naar een consument als hij dat niet uitdrukkelijk heeft besteld.

De producten die door het bedrijf worden opgestuurd hebben deze namen:

Fatkiller
DragonSlimxtreme
Shin Mau
Maxmanpower
Dentasmile
HorsePower
GoWhite

Volgens de wet mag je dan de geleverde producten houden en hoeft u niet te betalen! Toch stuur je Aliaz Corporation SIA best een e-mail waarin je je standpunt toelicht:

Je hebt nooit een bestelling geplaatst
Je weigert de factuur te betalen
Je geeft aan dat u geen nieuwe zendingen wenst te ontvangen

Heb je al besteld?

Dan heb je 14 dagen bedenktijd waarin je de koop kunt annuleren. Deze termijn gaat in op de datum van levering. Je moet de pakketten op eigen kosten terugsturen, tenzij je de bestelling niet kon bevestigen door op de knop „betalen” of „kopen” te klikken. Het ontbreken van dergelijke knop wordt zwaar bestraft en in dat geval is het contract ongeldig! En bijgevolg hoef je dus niets te betalen noch terug te sturen.

Gebruikersavatar
jimmy

Re: Aliaz Cooperation SIA Klachten

Bericht door jimmy » 18 apr 2019, 20:55

Aliaz cooperation Sia heeft ook geprobeerd mij af te persen door een pakketje te sturen wat ik niet besteld heb en betaling te eisen. Het beste om te doen is klagen via mail en ook op sites die hulp bieden zoals klachtenkompas.
Als u iets niet zelf besteld hebt hoeft u hier niet voor te betalen, wat er ook beweerd wordt. Verder hoeft u het product niet terug te sturen. Ik zou het wel zelf bewaren, maar absoluut niet gebruiken. Ze sturen heus geen goede producten naar mensen als ze risico lopen dat die persoon terecht niet betaalt voor de niet bestelde goederen.
Er zijn nog steeds helaas deurwaarders die zaken doen met dit bedrijf. Als je ze mailt doen ze alsof er toch echt wat besteld is en sturen ze je een ipadres via welke het gebeurd zou zijn. Alles wijst op oplichting, niemand gaat pilletjes voor iemand anders zitten bestellen. Als ze echt last hadden van dat soort vandalisme waren ze wel gestopt met leveren voordat de klant betaalt.

Een ander product wat ze vaak sturen is bijvoorbeeld HorsePower+ en andere rotzooi als testosteronpilletjes

Plaats reactie

Terug naar “Klachten over dieetproducten en diensten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten