Sandra van der Kamp en Arjuna Lakner trainers bij BL

Het laatste nieuws over The Biggest Loser
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Sanne
Samen Afvallen bij vetvrij.com Ervaringen en Recepten uitwisselen
Samen Afvallen bij vetvrij.com Ervaringen en Recepten uitwisselen
Berichten:969
Lid geworden op:27 aug 2002, 15:58
Sandra van der Kamp en Arjuna Lakner trainers bij BL

Bericht door Sanne » 23 aug 2013, 19:15

Deze week starten de opnames van The Biggest Loser Holland, waarbij zestien deelnemers van de buitenwereld worden afgesloten om onder strenge begeleiding hun overtollige kilo’s kwijt te raken. Eerder al werd bekend dat Marlayne Sahupala de presentatie voor haar rekening neemt, nu zijn ook de trainers bekend. Sandra van der Kamp en Arjuna Lakner begeleiden de deelnemers tijdens hun afvalrace. The Biggest Loser is in ruim vijfentwintig landen een grote hit, vanaf 26 augustus is The Biggest Loser Holland iedere werkdag om 20:00 uur te zien bij SBS6.
Trainers

De deelnemers van The Biggest Loser Holland worden intensief begeleid door twee trainers; Sandra van de Kamp en Arjuna Lakner. Sandra is personal trainer, coach en voedingsadviseur. ‘Ik ben eigenlijk een beul met een glimlach’, zegt Sandra. ‘Met een lach krijg je namelijk meer gedaan en uiteindelijk is alles geoorloofd om je doel te bereiken.’ Samen met haar man heeft ze een eigen sportschool en begeleidt ze al jaren mensen met overgewicht.

Arjuna is personal trainer en verzorgt tevens Bootcamp en hardlooplessen, hij begeleidt mensen graag om op een gezonde manier af te vallen. ‘Ik zie het als een uitdaging om de kandidaten zo intensief mogelijk te begeleiden en zal er alles aan doen zodat ze hun doelstellingen halen’, zegt Arjuna over zijn rol binnen het programma.

Dagelijks worden de deelnemers van The Biggest Loser Holland gevolgd in dit spel met zowel fysieke als mentale uitdagingen, met als einddoel een gezonder lichaam en een sterkere geest.
Populaire Artikelen van Dieet Ervaringen Forum

ketox24 afslankdruppels
gracinia cambogia
dieet pro
bio hcg

Plaats reactie

Terug naar “The Biggest Loser Nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast