Pagina 1 van 1

Biggest Loser Boudien

Geplaatst: 23 aug 2013, 19:20
door Sanne
Boudien is kandidate van het afvalprogramma The Biggest Loser Holland. Deze 22 jarige Studente Marketing en Communicatie uit Friesland is enorm ambitieus.

Overgewicht

Boudien heeft het gevoel dat mensen met (extreem) overgewicht niet mee tellen in de huidige maatschappij. Ben jij het hiermee eens of oneens? discussieer mee op het forum. De droom van Boudien is om een eigen bedrijfje in Marketing en Communicatie op te starten.

Stem op Boudien en win een Kettlebell

Denk jij dat Boudien de grootste afvalrace ooit gaat winnen? Stem op Boudien en maak kans op een Unieke Biggest Loser Kettlebell inclusief workout DVD.

Ongeluk

Ook Boudien kent een groot drama in haar leven. In 2008 is haar nichtje door een dronken automobilist doodgereden. Uit verdriet is ze veel gaan eten en hierdoor enorm veel aangekomen. Ze heeft weinig energie en niet de puf om aan haar overgewicht te werken. Met hulp van The Biggest Loser wil ze haar doel bereiken.

Suikerziekte

Bodien heeft klachten die lijken op diabetes type 2. Ze wil dolgraag daten met leuke jongens maar door haar overgewicht valt ze niet in de smaak. Discussieer mee op het forum over de kansen van Boudien.