Zalm met Chinese Kool en Philadelphia Light

Koken met Sanne is opgericht door twee dames met een passie voor lekker eten. Na het behalen van een koksdiploma hebben wij onze ervaring vooral opgedaan door in eigen keuken te experimenteren met alles wat met eten te maken heeft.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Cooky's
Zalm met Chinese Kool en Philadelphia Light

Bericht door Cooky's » 20 jun 2013, 20:26

Zalm met Chinese Kool en Philadelphia Light

Regelmatig krijg ik vragen over lekkere en makkelijk te bereiden vis recepten. Zeg eens eerlijk, hoe vaak eet jij vis? Dit is een heerlijk verantwoord hoofdgerecht De voorbereiding neemt ongeveer 15 minuten in beslag en de baktijd bedraagt 20 minuten.

Benodigdheden voor 4 personen

- 1 Chinese kool
- 1 Rode paprika
- 1 Vleestomaat
- 2 Sjalotjes
- 1 Doosje Philadelphia light
- Zout
- Peper
- Een beetje knoflook pasta
- 4 moten zalm of een andere stevige vis
- Olijf olie

Afbeelding

Bereiden

- Snij de Chinese kool in fijne reepjes spoel hem schoon en roerbak hem met het aanhangende water tot hij beetgaar is. Naar smaak peper en zout.

- Snijd de paprika, de vleestomaat en de sjalotjes in kleine blokjes en bak deze even aan in een klein beetje olijf olie.

- Kruiden met peper zout en wat knoflook pasta.

- Bak de zalm ook heel even aan in een beetje olijfolie. Ook deze even naar smaak peper en zout geven maar houd rekening met de Philadelphia.

- Leg eerst de Chinese kool in een ovenschaal en roer er wat van de Philadelphia door ongeveer 2 eetlepels.

- Leg er dan de rest van de groente op, en daarop de moten zalm.

- Besmeer de zalm met een laagje Philadelphia.

- Zet ongeveer 20 minuten in een voor verwarmde oven van 180 graden.

- Serveer met wat rijst of aardappelpuree.

Voor meer recepten en kookworkshops bezoek je de website van Cookys.

Plaats reactie

Terug naar “Dieet Recepten van Sanne”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast