Tapas Recept: Oregano rookvlees wieltjes

Koken met Sanne is opgericht door twee dames met een passie voor lekker eten. Na het behalen van een koksdiploma hebben wij onze ervaring vooral opgedaan door in eigen keuken te experimenteren met alles wat met eten te maken heeft.
Gebruikersavatar
Cooky's

Tapas Recept: Oregano rookvlees wieltjes

Berichtdoor Cooky's » 20 Jun 2013, 20:33

Dit is een leuk mager gerechtje voor bij de borrel. Het valt onder de tapas gerechten , en in een half uurtje heb je het in de koelkast liggen . Je kunt het makkelijk een dag tevoren maken en de rolletjes snijden als je ze nodig hebt. Smakelijk.

Ingredienten

- Oregano rookvlees wieltjes (40 stuks)
- 25 gram geraspte parmazan
- 7 gram oregano (vers als je het kunt vinden)
- Een eetlepel uitgelekte en fijngehakte kappertjes
- Rookvlees 150 gram
- Pot gegrilde paprika,s
- 100gr plakjes milner30+ kaas jong
- Beetje olijfolie

tapas.jpg


Bereiding

- De fijngehakte kappertjes oregano met een beetje olijfolie tot een papje maken

- Stukjes paprika op paar plakjes rookvlees leggen en op zelfde grote snijden

- Paprika eraf halen en milner op rookvlees leggen de fijngeneden kappertjes en oregano erop smeren .

- De paprika er weer opleggen

- Plakjes stevig oprollen vanaf de smalste kant . In plastic folie strak inrollen en op laten stijven kan even in de diepvries of ongeveer 1 uur in de koelkast.

- Rolletjes in plakjes van 1 cm snijden en cocktail prikkertje erin prikken.

Voor meer recepten en kookworkshops bezoek je de website van Cookys.


Terug naar “Dieet Recepten van Sanne”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast