Hét Broodbuik 30-minuten (of minder) Kookboek

Ervaringen met BroodBuik
Plaats reactie
Gebruikersavatar
kosmos
Hét Broodbuik 30-minuten (of minder) Kookboek

Bericht door kosmos » 28 mei 2014, 20:00

Hét Broodbuik 30-minuten (of minder) Kookboek

In (minder dan) 30 minuten een glutenvrije maaltijd op tafel!

Het kan je niet ontgaan zijn: het gevaar van tarwe is hét gezondheidsissue anno nu. Het boek Broodbuik van cardioloog William Davis sloeg in als een bom en stond weken in de bestseller 60. Als we minder tarwe nuttigen, vallen we namelijk niet alleen af, maar verdwijnen allerlei vage vermoeidheids- en buikklachten, kunnen we ontstekingen remmen en diabetes type 2 terugdringen. Terwijl het Voedingscentrum en bakkersorganisaties over elkaar heen buitelden, was Davis onverbiddelijk: gluten en tarwe zijn slecht voor je.

Afbeelding

In Broodbuik onthulde cardioloog William Davis de schadelijke effecten van wat eigenlijk een product van genetisch geknutsel en agribusiness is, dat wordt verkocht aan het publiek als tarwe. Davis trok de verontrustende conclusie dat tarwe de grootste bijdrage is aan de wereldwijde obesitasepidemie – en de opheffing daarvan is de sleutel tot dramatisch gewichtsverlies en een optimale gezondheid.

Nu is het tijd om de theorie in de praktijk te brengen met het officiële Broodbuik 30-minuten (of minder) Kookboek. Het kookboek bevat meer dan 200 gluten- en tarwevrije gerechten die altijd binnen 30 minuten (of minder) klaar zijn! Lezers krijgen een inleiding in het ABC van tarwevrij koken, plus een gids voor de samenstelling van de broodbuikkeuken en kunnen zo direct aan de slag om een gezonde nieuwe weg te vinden. Het boek is prachtig geïllustreerd met fullcolour fotokaternen en laat de lezers genieten van deze heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, diner, bijgerechten, snacks, desserts en zelfs speciale gelegenheden.

William Davis is een Amerikaanse cardioloog die hartziekten wil voorkomen. Hij verdiepte zich in de gevaren van tarwe en gluten voor onze gezondheid. In Nederland ging zijn boek Broodbuik en Het Broodbuik Kookboek al 45.000 keer over de toonbank.

Plaats reactie

Terug naar “BroodBuik Ervaringen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast