Bodylab Kortingscode Dieet Pro [30% KORTING OP ALLES]

Aanbiedingen en Acties voor Dieet Pro
Post Reply
User avatar
Karen Dashor

Bodylab Kortingscode Dieet Pro [30% KORTING OP ALLES]

Post by Karen Dashor »

Dieet Pro Kortingscode van Bodylab

Er zijn veel prijsvechters die Dieet Pro aanbieden. Goedkoop is in de meeste gevallen echter duurkoop. Lees hier 10 Redenen waarom je Dieet Pro beter bij Dieet Pro kunt bestellen.

1. Spaarsysteem

Dieet Pro heeft een eigen spaarsysteem, iedere keer dat je besteld op de website van Dieet Pro spaar je automatisch punten. Deze punten kun je gebruiken om leuke producten te bestellen uit de Puntenshop! In de shop staan Shakes maar ook maaltijden, waterflessen en andere leuke gadgets! Sparen gaat automatisch, is helemaal gratis en er komen regelmatig nieuwe producten in de shop!

2. Kortingcode

Veel shops hebben dieet pro aanbiedingen en kortingcodes, dit is echter geen reden om niet bij Dieet Pro te bestellen. Bij Dieet Pro krijg je altijd 15% korting op je bestelling!

Vul tijdens het afrekenen de kortingscode 1005100 in en je korting wordt meteen verrekend!

3. Actiepagina

Je kunt ook bestellen via de Dieet Pro Actiepagina, dit is vooral gunstig als je meerdere potten in een keer besteld. Tevens krijg bij iedere bestelling een leuk kado! Meer informatie kun je vinden op de Dieet Pro Actiepagina

4. Gratis Verzenden

Bestel je in de webshop van dieet pro? Dan worden je producten kosteloos thuisbezorgd. Je ontvangt een track&trace code zodat je eenvoudig je bestelling kunt volgen. Voor 17.00 besteld, de volgende dag in huis!

5. Stevia of Standaard?

Wat veel mensen niet weten is dat er twee varianten zijn van Dieet Pro. Het verschil zit in de zoetstof, en de inhoud van de pot. De meest verkochte variant bevat 500gram eiwitpoeder. Toch weer een aantal shakes extra, zeker iets om rekening mee te houden dus.

6. Alle Nieuwe Smaken

Regelmatig komen er nieuwe smaken, alleen op de site van Dieet Pro kun je alle (nieuwe) smaken bestellen.

7. Uitstekende Klantenservice

Aftersales is essentieel. Is er iets niet goed gegaan met je bestelling of de producten? Mijn ervaring is dat de klantenservice van Dieet Pro uitstekend is. Ze reageren erg snel en je kunt ze (binnen kantoortijden) altijd rechtstreeks bellen.

8. Gratis Facebook Groep

Dieet Pro heeft een eigen facebook group. Ervaringen uitwisselen, recepten delen, vragen en antwoorden. You name it! Dieet Pro beheert deze groep, en is zelf ook actief aanwezig om vragen te beantwoorden.

9. Wederverkoop
Wederverkopers zoals BodyLab zijn een extra schakel tussen jou (de klant) en de leverancier. Veel wederverkopers werken met restpartijen, dit zijn partijen die in grote hoeveelheden via een omweg worden ingekocht. Het is logisch dat wederverkopers ook geld (aan jou) moeten verdienen :)

10. Combinatiepakket

Dieet Pro heeft verschillende combinatiepakketten die ervoor zorgen dat je bovenop de 15% korting nog meer korting krijgt. Een overzicht van alle combinatiepakketten kun je vinden op de website van Dieet Pro


Tot slot ben je er alleen als je via de webshop van Dieet Pro besteld van verzekerd dat je 100% originele producten in huist haalt. Wel zo zeker!


Uiteraard krijg je bij Dieet Pro altijd een handige shaker (in verschillende kleuren), een weekmenu en gratis tips voor het beste resultaat bij je bestelling, helemaal gratis!


Image

Geverifieerd: vandaag 2 uur geleden gebruikt

Activeer deze Dieet Pro Kortingscode
Post Reply

Return to “Dieet Pro Aanbiedingen”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest