zelfslankplan, eerste indruk

Basis informatie van het ZelfSlank Plan. Heb je nog vragen? Stel dan hier al je vragen over het ZelfSlankPlan van Alex
Plaats reactie
Gebruikersavatar
annelieke
zelfslankplan, eerste indruk

Bericht door annelieke » 06 dec 2012, 20:16

Er is een gloednieuw plan beschikbaar wat nu al veel stof doet opwaaien. Vooral omdat veel deelnemers claimen dat het hen na jaren worstelen de doorbraak gaf. We zouden natuurlijk niet zijn wie we zijn als we dit nieuwe plan zelf niet kritisch zouden toetsen.

Het gaat om het ZelfSlank Plan. Dit plan doet veel beloftes, mede voor ons de reden om er diep in te duiken. En te zien hoe dit programma zich van anderen onderscheidt.

Onze eerste indruk: het ZelfSlank Plan komt inderdaad over als een zeer veelzijdig, doordacht en effectief programma. Wij kennen namelijk veel dieten of dieetprogramma's die zich maar op 1 aspect richten:
Hetzij snel een aantal kilo;s kwijtraken (dankzij bijvoorbeeld een eiwitdieet, poeders, shakes, enzovoort) hetzij werken aan een gezonde leefstijl voor de langere termijn.

Het ZelfSlank Plan combineert deze doelen en biedt meer: het zijn als het ware 3 afslankmethoden gebundeld in 1 glashelder programma. Bovendien worden de shakes en poeders achterwege gelaten. Best wel verfrissend te zien hoe snel afvallen ook zonder kunstgrepen mogelijk is! In vogelvlucht hierbij de 3 afslankmethoden van het ZelfSlank Plan:

Methode 1: snel kilo's kwijt door het boosten van de vetverbanding (dankzij calorie-timing)
Methode 2: het jojo-effect buiten de deur houden dankzij een anti-eetbuien mindset
Methode 3: op gewicht blijven dankzij een uitgekiend & praktisch leefstijlprogram

Het prettige aan de ZelfSlank site is dat je je niet eerst hoeft te registreren om alles in te kunnen zien. Dit hebben we bij andere afslankmethoden wel eens anders gezien.

Plaats reactie

Terug naar “Info en Vragen over het ZelfSlank Plan”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast