Pagina 1 van 2

Gina's PowerSlim Dagboek

Geplaatst: 20 jan 2011, 11:42
door gina1975
Mijn naam of Alias:gina
Mijn Geslacht:v
Mijn Leeftijd:35
Mijn Lengte:165
Mijn Startgewicht:94
Mijn Streefgewicht:75
Dit is Mijn Dieet:power slim

Meer over mezelf: nou maandag ga ik hier mee beginnen samen met mijn man, we weten alleen nog niet goed hoe te beginnen enz, maar dat zal vanzelf uitwijzen, tips zijn altijd welkom, we gaan eerst het starterspakket opmaken en dan kijken wat we lekker vinden om vervolgens te gaan power slim shoppen :10:

Re: voorstellen: gina

Geplaatst: 20 jan 2011, 14:34
door Alice
Hoi hoi..

Pouwer slim? eum weet zo niet wat het is..vast met poeders!

Ik wens je man en jouw heeel veel succes!

Tip twee a drie litter water drinken en of groene thee met cranberry (haha je blijft lopen.)

Groetjes,
snabbeltje.

Re: Gina's PowerSlim Dagboek

Geplaatst: 20 jan 2011, 14:39
door Sanne
Hee Gina & Snabbeltje.

Volgens mij is PowerSlim niet met poeders. Bij onze sportschool heb ik er iets over gelezen, het is op basis van eiwitten en je krijgt begeleiding, vaak bij een sportschool.

@Gina, volg jij powerslim ook via een consulente? ben erg benieuwd naar je ervaring, hou je ons op de hoogte?

Natas

link: meer informatie over PowerSlim

Re: Gina's PowerSlim Dagboek

Geplaatst: 20 jan 2011, 17:03
door gina1975
Hallo

Ja het is onder begeleiding van een voedingsdeskundige, beetje ala dr. Frank, proteine dieet met jawel poeders, verschil met andere poeder dieten is is dat je hier echt helemaal geen honger van zult hebben, nou zal mij benieuwen, hoopte stiekem dat het hier bekend was.

Grtzzzzzzzzz

Re: Gina's PowerSlim Dagboek

Geplaatst: 20 jan 2011, 17:05
door Sascha
gina1975 schreef:Ja het is onder begeleiding van een voedingsdeskundige,
@Gina, Volg je het toevallig bij Health City ?

groetjes,

Sascha

Re: Gina's PowerSlim Dagboek

Geplaatst: 20 jan 2011, 17:14
door gina1975
Nee Top Balance Maastricht.

Ken jij het dieet?

Ik heb veel bekkenklachten en nadat ik galstenen heb gehad ben ik 10 kg afgevallen op eigen houtje, maar merk dat ik nu weer omhoog kruip, sinds die 10 kg zijn mijn bekkenklachten met 50% verminderd, vandaar het dieet.

Re: Gina's PowerSlim Dagboek

Geplaatst: 21 jan 2011, 13:54
door gina1975
eigenlijk best raar dat er niemand is die dit kent, veel sportscholen werken ermee en het is zelfs 2 weken geleden op tv geweest, hoop dat er nog een power slimmer hier is die wat tips kan geven :2:

Re: Gina's PowerSlim Dagboek

Geplaatst: 22 jan 2011, 12:20
door Ashly
Hoi Gina,

Het is volgens mij niet zo dat niemand het kent. Ik ken het ook, zoals ik eerder ook lees, ook via mijn sportschool. Het is alleen een nieuw concept. Sinds eind vorig jaar is het bij ons gekomen. Ik ga binnenkort een intake gesprek plannen. Je moet denk ik een beetje geduld hebben voor 'de grote massa' met Powerslim aan de slag gaat.

Wel fijn dat jij hier je ervaring deelt, ik weet zeker dat veel mensen dit lezen en het hun zal motiveren om ook te beginnen. Blijf schrijven dus en heel veel succes!!!!!!!

Ashly

Re: Gina's PowerSlim Dagboek

Geplaatst: 23 jan 2011, 09:49
door gina1975
Ashly leuk dat je er mss ook aan begint, ik ben zeer gemotiveerd, morgen beginnen.

En ja het is een nieuw iets, dus hoop dat er snel nog iemand bijkomt hier, zodat ik wat ervaringen kan uitwisselen, ben nl een koolhydraat freak en zal het best moeilijk gaan krijgen :7:

Re: Gina's PowerSlim Dagboek

Geplaatst: 24 jan 2011, 21:51
door kamila
He gina
hoe gaat het met je dieet?
Alle dieeten zijn de eertste week vaak lastig maar daanra gaat het vaak beter.
Ik wens je veel succes.En wij lezen graag hoe het jou vergaat. :8:


Groetjes kamila

Re: Gina's PowerSlim Dagboek

Geplaatst: 24 jan 2011, 22:00
door gina1975
hallo

de eerste dag is op zich best goed gegaan, even uitzoeken hoe en wat, werd wel om 16.00 ontzettend duizelig terwijl ik niet echt honger had, verder heb ik nu een leeg gevoel, dus verheug me weer op morgenvroeg, hoop dat dit lege gevoel snel went :8:

grtzzzzzzzzz

Re: Gina's PowerSlim Dagboek

Geplaatst: 10 feb 2011, 13:52
door moos71
Hoi Gina, ben ook begonnen met powerslim. Heb het eerste weegmoment gehad en was 1,3 kilo kwijt. Dat viel me tegen,want ik heb best hongergevoel gehad 1ste week en verwachtte dus minimaal 2 kilo,ha,ha. Vervolgens weer wat producten gekocht en vol goede moed week 2 ingegaan. Tja, en toen werd mn moeder 63 jaar en avondje uitgeweest en kids dol op brosjes en ik ging helemaal voor de bijl. Ben ook erg soft voor mezelf, denk al snel "ach in bros zitten weinig calorieen". Maar nu wordt ik morgen weer gewogen en ben dus al 3 dagen zeer streng voor mezelf,maar vrees met grote vreze :7: . Al met al vind ik het erg moeilijk, maar dat ligt niet aan powerslim,maar aan mijn zwak voor zoet,hartig enz,enz. Lees graag hoe het met jullie verder gaat.

Re: Gina's PowerSlim Dagboek

Geplaatst: 16 feb 2011, 15:58
door karin588
Hoi Gina, hoe gaat het ermee? ben best wel benieuwd naar jou ervaring. Zelf ben ik afgelopen week begonnen met het startpakket en moet zeggen dat het me niet tegenvalt! :8: Maar het blijft toch iets wat we zelf moeten doen. :12: In ieder geval ben ik wel heel er gemotiveerd en ga ik er helemaal voor, ik hoop jij ook!! Wat ik wel merk is dat het fijn is om met iemand erover te chatten en ideeen op te doen.......
Vanmiddag de asperge soep gegeten en die beviel me erg goed, net zo als de chillo con carne, lekker met uien en gebakken champignoins.... Alles smaakt natuurlijk lekker als je honger heb maar des te beter dat er wel veel variatie inzit!.

Heel veel succes en je kan het!!!!!!!!!!!!!!! :14:

Re: Gina's PowerSlim Dagboek

Geplaatst: 01 mar 2011, 04:39
door yvette71
hoi ik ben yvette 39
ik ben met Powerslim begonnen 13 Januari ben er wel blij mee,
maar op een of andere manier blijf ik nu schommelen snap er nix van ik eet sávond een maaltijd met het gezin mee op de zetmelen na. ik weet niet of het daar door komt dat ik blijf hangen.

ben nu 2 weken niet voor wegen geweest...durf me niet te vertonen ook word het financeel erg duur helemaal met het idee dat ik niet veder kom.
lig er nu van wakker, stond net op de weegschaal ben in 2 weken maar 1,5 kilo kwijt heb het eerder gehad toen kreeg ik gelijk een standje.

ik twijfel nu of ik veder moet gaan. :15:

Re: Gina's PowerSlim Dagboek

Geplaatst: 13 mar 2011, 12:24
door Tazzie
Ik ben nu 4 weken bezig met Powerslim. De eerste week had ik wat moeilijke dagen. Misschien was het dat mijn stofwisseling anders ging werken ... Nu is het allemaal goed vol te houden.
De producten zijn lekker. En met groenten erbij kun je een heerlijke maaltijd maken. Ook de tussendoortjes zijn lekker.
Ik mis nauwelijks iets.
Natuurlijk heb ik ook wel eens trek in een snoepje of macaroni ofzo. Maar dan denk ik aan het resultaat en bijt ik door :).

Succes voor jullie!!

groetjes