(Deel 9)Bio HCG Dossier dr. Simeons, Ongemakken

Nederlandstalig Dossier van de (Bio) HCG kuur van dr. Simeons.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Thira
HCG Moderator
HCG Moderator
Berichten:1385
Lid geworden op:13 jul 2012, 17:26
lengte:1.68cm
Welk dieet volg jij?:HCG+
Startdatum:1 juni 2013
Startgewicht:72,8 kg
huidiggewicht:70 kg
Streefgewicht:68 kg
Gewicht Grafiek:Start Gewicht: 72,8
na 1 week :71
na 2 weken :69,2
Stabgewicht 69,8
(Deel 9)Bio HCG Dossier dr. Simeons, Ongemakken

Bericht door Thira » 25 jul 2012, 16:54

(Deel 9)Bio HCG Dossier dr. Simeons, Ongemakken
Vermoeide spieren
Tegen het einde van de kuur, wanneer je een groot gedeelte van het vet kwijt bent, kun je last krijgen met het tillen van dingen of het traplopen. Niet buitenadem of uitgeput, maar gewoon de spieren die harder moeten werken.
Dit verdwijnt meteen na de kuur en wordt veroorzaakt door het verdwijnen van overbodig vet rond, in en om de spieren. De spieren zijn langer, waardoor elke handeling zwaarder is.
De spieren passen zich van zelf weer heel snel aan. Je bent dus niet 'verzwakt', maar het vetverlies is iets harder gegaan dan de spieren konden bijhouden.

Bij de sportieve types onder ons, passen de spieren zich tijdens de behandeling al aan.

Bloedsuiker
Ook tegen het einde van de kuur, of wanneer je bijna bij je normale gewicht bent, is het mogelijk dat je bloedsuikerspiegel daalt tot onder normaal. Dit kan ook gebeuren, als je voor de kuur juist een hoge bloedsuikerspiegel had. Zo'n aanval is bijna hetzelfde als wanneer een diabetes patiënt teveel insuline krijgt toegediend.
De aanval komt heel plotseling; licht in het hoofd, zwakte in de knieën, trillen en zweten.
In dit geval kun je 2 klontjes suiker nemen, de symptomen zijn bijna meteen opgelost.

Zo'n aanval komt zelden twee keer in een kuur voor. Verwar een lage bloedsuikerspiegel niet met emotionele stress.
Wanneer de symptomen direct verdwijnen na de suiker, is het lage bloedsuiker geweest.
Neem bij twijfel een klontje suiker, maar hou het bij één tijdens een kuur.

Tijdens de stab meer afvallen
Je moet na de kuur direct ingrijpen als je meer dan een kilo aankomt, maar meer dan een kilo afvallen is ook ongewenst.

Vet dat je nu nog verliest, gaat altijd ten koste van je noodzakelijke gewone vet.
Zodra je meer eet, wordt dat tekort meteen aangezuiverd en het gebeurt vaak dat deze reactie van het lichaam meer is dan een kilo.

We noemen dit wel het hamsteren van het lichaam om in tijden van crisis een voorraad te
hebben. En dan gaan we weer, voorraad, leg maar wat op de heupen, wat op de dijen.
Je weet wel waar je lichaam de spaarpot heeft! Blijf dus opletten.


Problemen na de kuur - tijdens de stab
Er zijn 2 moeilijkheden die kunnen optreden direct na de kuur, wanneer alle overtollige vet is opgenomen of doordat het lichaam zich heeft genormaliseerd HCG geen effect meer heeft.
Je krijgt dan meteen ontzettende honger. Wees niet stoer. Als je je toch aan het 500kc-dieet blijft houden, ga je normaal, noodzakelijk vet verliezen Je raakt ondervoed en dat zie je het eerst in je gezicht terug.
Dit is de enige reden dat je het dieet een beetje mag ophogen, door een extra appel of 2/3 extra soepstengels, of 150gr vlees te nemen.

Met HCG is het onmogelijk om meer af te vallen dan het normale gewicht.
Zodra er geen overtollig vet meer is, gaat het lichaam het normale vet opnemen en dat wordt weer aangezuiverd, zodra er weer normaal wordt gegeten.

In zo'n geval kun je zien, dat de 2/3 ons die je de laatste dagen nog bent afgevallen terwijl je al honger had (wat van je normale vet af is gehaald) er weer heel snel aan zitten.

Sla een maaltijd over en je valt 2 ons af, De volgende dag is er weer 2 ons aan, hoe streng je ook hebt gegeten.
Je verliest dus normaal vet, aan het einde van de kuur of tijdens de stab, doordat je niet meteen reageert op je hongergevoel.

Het eindresultaat van je gewicht moet dan eigenlijk 2/3 ons hoger liggen. Wanneer je dat verhoogde gewicht kunt vasthouden, zullen er verder geen problemen meer zijn.

Pas op voor overenthousiasme
Ook het tweede probleem komt door overenthousiasme. Sommige mensen geloven niet dat ze meer kunnen eten, zonder weer aan te komen. Ze slaan het advies in de wind om alles te eten, behalve suiker en zetmeel. Een paar kleine varianten op het 500kc-dieet met i.p.v. vlees een glas melk, een ei of een stuk kaas.
Tot hun grote schrik vallen ze niet verder af, maar komen zelfs aan!

Ok, dan de andere instructies maar half uitvoeren, sla een maaltijd over, neem 's avonds een beetje sla en een grote pot thee, terwijl ze steeds hongeriger en zwakker worden.
De volgende morgen toont de weegschaal dat ze nog meer zijn aangekomen. Ze beginnen ook vocht vast te houden gezwollen enkels.

Doe dit dus gewoon NIET. Als je honger hebt, dan moet je meer eten, maar let op wat je naar je mond brengt, geen zetmeel en geen suiker. Laat je de honger doorzeuren, dan krijg je niet alleen allerlei gezondheidsproblemen, maar de vreetbuien, de trek naar koolhydraten en suiker komen verhevigd terug.
Wil je nog meer dan 5 kilo kwijt, ga perfect stabiliseren, neem de pauze die wordt aangeraden en neem nog een kuur.


Eiwit tekort
Ook hier is de uitleg heel simpel. Tijdens de kuur wordt er genoeg eiwit teruggehaald uit het vetweefsel dat door HCG wordt afgebroken. Wanneer er geen HCG meer in het bloed zit, moet je lichaam het weer uit het voedsel kunnen halen.
Komt er te weinig binnen dan ontwikkel je eiwittekort, dat merk je door vocht ophoping..

De behandeling hier voor is eenvoudig. Eet 2 eieren als ontbijt, een biefstuk als lunch en avondeten, gevolgd door een paar stukken kaas.

De volgende dag zal je gewicht kwijt zijn, enkels zijn weer normaal, maar de slaap is steeds onderbroken omdat je vaak moest plassen.


ga terug naar deel 8

Bestel ook bij Dianneshop BIO HCG. De grootste en beste BIO HCG Shop van Nederland en België. Tijdelijk Gratis Cadeau's en Korting op alle Bio HCG Producten! Gratis online begeleiding en receptenboek bij iedere BIO HCG Kuur voor een nog beter resultaat.
Afbeelding
Afbeelding

Plaats reactie

Terug naar “Andere delen van het dossier van dr. Simeons”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast