(Deel 5)Bio HCG Dossier dr. Simeons, Schommelingen

Nederlandstalig Dossier van de (Bio) HCG kuur van dr. Simeons.
Post Reply
User avatar
Thira
HCG Moderator
HCG Moderator
Posts: 1385
Joined: 13 Jul 2012, 17:26
lengte: 1.68cm
Welk dieet volg jij?: HCG+
Startdatum: 1 juni 2013
Startgewicht: 72,8 kg
huidiggewicht: 70 kg
Streefgewicht: 68 kg
Gewicht Grafiek: Start Gewicht: 72,8
na 1 week :71
na 2 weken :69,2
Stabgewicht 69,8

(Deel 5)Bio HCG Dossier dr. Simeons, Schommelingen

Post by Thira »

(Deel 5)Bio HCG Dossier dr. Simeons, Schommelingen
Na de vierde en vijfde dag begint het dagelijkse gewichtsverlies te dalen en vaak ga je ook minder plassen.
Mannen blijven langere tijd regelmatig afvallen, maar vrouwen worden al wat onregelmatiger ondanks dat ze zich keurig aan het dieet houden. Soms hebben zij zelfs een van twee of drie dagen en dan verliezen ze plots weer. Deze schommelingen hebben alleen te maken met het vasthouden en loslaten van vocht, daar hebben vrouwen meer last van dan mannen.

Het gewicht dat de weegschaal aangeeft, wordt bepaald door twee processen.
Vet wordt uit de cellen gehaald waar het in is opgeslagen. Wanneer de cellen leeg zijn, worden zij deels door het lichaam opgenomen en deels worden ze met water gevuld, dat voor dit doel wordt vastgehouden. Aangezien water zwaarder is dan vet, wijst de weegschaal geen gewichtsverlies aan, terwijl er toch genoeg opgeslagen vet is verbruikt om het tekort in het 500kc dieet aan te vullen.

Wanneer dan de rest van het celweefsel definitief wordt opgenomen, komt het water vrij, met als gevolg heel veel plassen en gewichtsverlies.

Dit is een heel eenvoudige uitleg voor een ingewikkeld proces, maar we begrijpen hieruit wel dat we geduld moeten hebben, wanneer we een paar dagen niet afvallen.

Het lichaam is zich aan het herstructureren, zal ik maar zeggen, en daar heeft het even tijd voor nodig. Laat de moed niet vallen en blijf je aan het dieet houden.

Mensen die eerder regelmatig plaspillen hebben gebruikt als methode om te vermageren, verliezen wel vet tijdens de eerste twee of drie weken van de behandeling, maar dat kun je alleen aan hun maten zien die in het begin van de kuur zijn opgenomen.

De weegschaal toont geen of weinig verlies, omdat de normale waterinhoud van het uitgedroogde lichaam eerst wordt hersteld.

Diuretica zou nooit voor het vermageren moeten worden gebruikt.
Een goede reden om aan het begin van de kuur je maten op te nemen. Wanneer je niet afvalt en je vergelijkt je maten van nu, dan weet je dat er wel degelijk iets gebeurt in je lichaam.
Dat geeft de burger dan weer moed.

ga terug naar deel 4 of ga verder naar deel 6

Bestel ook bij Dianneshop BIO HCG. De grootste en beste BIO HCG Shop van Nederland en België. Tijdelijk Gratis Cadeau's en Korting op alle Bio HCG Producten! Gratis online begeleiding en receptenboek bij iedere BIO HCG Kuur voor een nog beter resultaat.
Image
Image
Post Reply

Return to “Andere delen van het dossier van dr. Simeons”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest