Pagina 1 van 1

Gewoon even kletsen

Geplaatst: 22 okt 2014, 18:51
door JowieS
Hoi Thira en andere lezers, !smil81

Ik wilde gewoon even mijn aanwezigheid kenbaar maken, maar heb nog geen zin om in een dagboekje te gaan schrijven, want ik ben er nu niet mee bezig.
De afgelopen zomer zijn er wat zaken gebeurd waardoor ik weer ben aangekomen. De vrouw van mijn squashpartner is ernstig ziek geworden en uiteindelijk overleden. Daardoor was er stress en heb ik nu al drie maanden niet gesport. !smil82
Daarnaast heuglijk nieuws: mijn zusje is bevallen van een dochtertje. Mijn eerste nichtje. Erg schattig. Regelmatig daarheen gereisd.
Verder gewoon gewerkt, en met mijn vele hobbies bezig geweest, en daardoor druk druk druk. Weinig tijd voor mezelf genomen. En dat uit zich nu in ziek zijn. Zware verkoudheid met lichte griepverschijnselen. Een duidelijk teken van mijn lichaam dat ik even rust moet nemen.
En dan zit je zo te surfen en wilde ik weer eens hier langsgaan. Het lijkt rustig, maar misschien vergis ik me daarin.
Ik ga in ieder geval binnenkort er weer tegenaan. Even bedenken wanneer het een goed moment is. Ik ben nu ruim 83 kilo. Ik las net het verhaal van Guinan. Ik zat ook twee jaar geleden op ruim tien kilo minder. Daar wil ik weer naartoe.
Ben benieuwd wie hier nu allemaal zijn en hoe het ermee gaat. Laten jullie iets horen? !smil11

Liefs Jowie