Pagina 1 van 23

Jantine: start met hcg ampullen kuur

Geplaatst: 29 dec 2012, 19:29
door jantine
Dit is het Bio HCG Dagboek van: Jantine
Mijn Geslacht: vrouw
Mijn Leeftijd: 35
Mijn Lengte: 1.76
Mijn Startgewicht: 113
Mijn Streefgewicht: 85
Ik gebruik het volgende HCG Product: HCG ampullen
Meer over Mezelf: Vrouw en moeder van 3 kids. En nu die kilo's spuug zat!! op naar een slank jaar!

Re: start met kuur

Geplaatst: 29 dec 2012, 22:59
door Thira
Hoi Jantine. Welkom op ons forum.
Wanneer ga je beginnen?
Heb je al eerder bio-hcg gebruikt? Ben je bekend met het dieet?
In ieder geval heel veel succes.

Re: start met kuur

Geplaatst: 30 dec 2012, 20:51
door jantine
ha Thira, ik had gehoopt dat het binnen zou zijn zodat ik morgen zou kunnen gaan beginnen, maar nu hoop ik dat het morgen binnen komt. het is voor mij de eerste keer met hcg, kheb erg veel positieve dingen over gelezen. verder ben ik al jaren bezig met van alles en ik hoop nu echt een einde te maken met die kilo 's!!! kben onderhand hopeloos!! dus ik heb jullie support ook erg hard nodig! groet tien

Re: start met kuur

Geplaatst: 30 dec 2012, 23:16
door Thira
Spannend zeg. Er is hier een hoop leesvoer en wil je iets weten, kun je het altijd vragen.
We gaan ons best doen om je te steunen.
Het belangrijkste van de bio-hcgkuur is, dat je goed weet wat het dieet inhoudt.
Ik raad je aan een eetdagboekje aan te maken bij Valtaf.

Tijdens een kuur vul ik daar een dag van te voren in wat ik denk te gaan eten.
2 appels, 2 soepstengels kun je alvast elke dieetdag overnemen.
's Avonds vul ik dan in welke soort vlees/vis en welke groente ik heb genomen (als ik dat de avond ervoor nog niet weet).
Door het hier bij te houden, zie je hoe snel je ongemerkt over de 500kc komt. Je gaat het vanzelf serieuzer aanpakken.
In fase 2 hoef je alleen te kijken naar de kc.
Tijdens het stabiliseren, fase 3, kijk je naar de kh. !smil35

Re: start met kuur

Geplaatst: 02 jan 2013, 20:47
door jantine
helaas is de kuur nog niet binnen, erg vervelend maar ik ben mn eet patroon vast aan het aanpassen! hopenlijk komt het snel!!

Re: start met kuur

Geplaatst: 03 jan 2013, 12:27
door Thira
Komt vast door de feestdagen. Normaal wordt er snel geleverd.
De bestelling zal vandaag of morgen wel binnenkomen.

Re: start met kuur

Geplaatst: 03 jan 2013, 20:00
door jantine
jaaaaa het is binnen!! dus morgen beginnen ik ben er helemaal klaar voor!! weg met dat vet!! vandaag al een heerlijke wandeling van ruim een uur gemaakt met de kids, mensen wat voelt dat goed!

Re: start met kuur

Geplaatst: 03 jan 2013, 21:24
door Igonee
Hallo Jantine,
Ik ga ook beginnen. Hoopte dat de ampullen op oudejaarsdag binnen zouden zijn maar het werd woensdag. Beetje vreemd zitten eten de afgelopen dagen (beetje extra vet, niet 2 maar uiteindelijk dus 4 dagen....) maar morgen is dus mijn eerste echte dieetdag. Ben 175 lang en ik denk wel 100 kg zwaar inmiddels. De afgelopen jaren diverse diëten gevolgd en steeds zwaarder geworden. Maar dit jaar ga ik al die akelige kilo's van me af schudden! We gaan ervoor!
Geniet jij nog maar even van je twee 'afkickdagen'! Het is een heel leuk forum (Ik was hier eerder, ik heb ook al een mislukte hcg kuur achter de rug, zucht) Ik hoop dat we met vereende krachten komen waar we zijn willen!

Re: start met kuur

Geplaatst: 03 jan 2013, 23:21
door Thira
Nogmaals succes, Janine. !smil35

Re: start met kuur

Geplaatst: 04 jan 2013, 19:46
door Igonee
dag meisjes,
het ging prima vandaag, mijn eerste dag. Maar toch stop ik er even mee! Ik was langs bij mijn huisarts en het blijkt dat mijn bloeddruk veel te hoog is en waarschijnlijk heb ik een glutenintolerantie. Verklaart wel wat.
Ze heeft me een dieetadvies meegegeven en over 14 dagen moet ik weer langs. Ik vind het beter om eerst dit pad af te lopen. Zodra het weer kan pak ik zeker de hcg-kuur weer op want ik weet dat het werkt. En mijn eerste eetweekoverzicht ligt al klaar nota bene! Veel succes gewenst en hopenlijk tot binnenkort weer!!

Re: start met kuur

Geplaatst: 05 jan 2013, 21:29
door jantine
ha igonee! wat vervelend zeg!! ik hoop dat je er snel weer bovenop kom zodat je weer verder kan!!!
ik ga morgen starten met mn dieet. ik heb geen weekmenu, doe het zelf met hulp van het forum, dat gaat super goed. ik heb wel een boekje met de richtlnen en wat recepten! en nu heb ik er toch zin in!! ik ga keihard afrekenen met die kilo's!! er moeten er minstens 30 af dus ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik kom er wel hoor!!
ik hoop snel weer wat van je te horen(lezen). groet tinus

Re: start met kuur

Geplaatst: 06 jan 2013, 15:38
door Igonee
Hallo Jantine,
ik kom gewoon af en toe langs op het forum. Vind het wel leuk om jouw ervaringen te lezen. Ik moet ook wel 30 kgk's kwijt, dus het is een hele onderneming.
Ik had al eerder van allerlei sites recepten verzameld en ook zelf dingen verzonnen. In het boekje staan ook prima recepten. De vorige keer vond ik het handig en leuk om steeds voor een paar dagen te bedenken wat ik wilde eten. Ook handig met boodschappen doen.
Gaat het goed? Voel je goed? Nou de kop is er al af, nu gewoon doorgaan! Succes!

Re: start met kuur

Geplaatst: 06 jan 2013, 19:51
door jantine
nou mn eerste dag zit er bijna op, tis erg wennen allemaal vooral decsmaak dan pas merk je wat vet of olie doet met je eten!! maargoed zo nog even op de crosstrainer en dan zullen we zien morgen. verder weinig hongergevoel ik hoop dat het in de loop vd week weg is want het is toch storend! afijn morgen begint het ritme met naar school gaan vd kids weer dus alles in normale doen, dan heb je meer afleiding dan zo'n duffe zondag! dus op naar de volgende dag!
groetjes

Re: start met kuur

Geplaatst: 07 jan 2013, 18:02
door jantine
koud,koud,koud!!!! ik hoop dat dit snel over gaat!! pff de 2de dag zit er bijna op! vanmiddag was het wel lastig en had ik erg veel trek in iets zoetigs. gelukig niet aan toegegeven! maar ik was wel een kilo kwijt! ik weet dat et vocht moet zijn, maar toch ist erg leuk! stug doorgaan!

Re: start met kuur

Geplaatst: 07 jan 2013, 22:34
door JowieS
Hoi Jantine,
Die kou gaat na een paar dagen over, hoor. Ik heb er gelukkig nooit zoveel last van gehad.
Goed dat je niet aan je zin in zoet hebt toegegeven! Heb jij ook het idee dat HCG het wat makkelijker maakt om dat soort dingen te weerstaan?
Ik ben nu vijf dagen bezig, geloof ik, en 3 kilo kwijt. In het begin gaat het altijd hard. Dat vlakt na een week wel wat af.

Je vroeg mij of het lastig is als je het dieet vaker hebt gedaan. Het antwoord is ja en nee... !smil11
Het is makkelijker omdat je al weet wat je mag eten, wat wel en niet voor je werkt, waar je valkuilen zitten. Dat betekent dat je daar minder tijd en energie aan kwijt bent en ook iets minder fouten maakt.
Nadeel is dat je er ook weer wat sneller 'klaar' mee bent. Dat had ik de vorige kuur al een beetje, en ik denk dat ik dat gevoel nu wel weer krijg. Er zijn toch dingen die je mist, of die lastig zijn. Bijvoorbeeld vandaag trakteerde een collega van me voor de verjaardag op zelfgemaakte appelcake. Daar had ik best een plakje van gelust, als ik niet aan het diëten of stabiliseren ben. En het rook ook erg lekker. Maar zoals ik eerder al zei, heb ik het idee dat HCG me sterker maakt om nee te zeggen. Ik hoef het niet per se, ondanks dat het me erg lekker lijkt en ik denk: was ik maar niet op dieet. !smil24
Maar goed, je doet het natuurlijk voor het resultaat en ik heb nog nooit iets gehad dat zo snel werkte en zo weinig moeite kostte. Je hebt geen honger, en valt snel af. Ideaal, toch? !smil1
Alleen maakte ik de fout door na de vorige ronde het stabiliseren niet zo serieus te nemen. Dat zal me deze keer niet nogmaals overkomen, want het is toch zonde als je het allemaal voor niks doet. Ik vond mezelf erg stom, dat kan ik je wel vertellen. Maar aangezien ik een emotie eter ben, moet ik daarbij maar niet te lang stilstaan.
Lang verhaal, sorry... !smil30

Veel succes en ik ben benieuwd naar je resultaten!