Spinaziesoep

Kuren en toch lekker eten? Kom kijken en vul aan!
Gebruikersavatar
Thira
HCG Moderator
HCG Moderator
Berichten: 1385
Lid geworden op: 13 jul 2012, 17:26
lengte: 1.68cm
Welk dieet volg jij?: HCG+
Startdatum: 1 juni 2013
Startgewicht: 72,8 kg
huidiggewicht: 70 kg
Streefgewicht: 68 kg
Gewicht Grafiek: Start Gewicht: 72,8
na 1 week :71
na 2 weken :69,2
Stabgewicht 69,8

Spinaziesoep

Bericht door Thira » 21 jun 2013, 11:27

Fruit een ui en knoflook in een pan. Daarna 400 gr spinazie toevoegen en meebakken tot het slinkt.
Afblussen met 1 liter bouillon. Even laten koken.
Zout en peper naar smaak toevoegen.
Daarna alles pureren met de staafmixer tot een gladde substantie.
Leg een gekookt ei op je bord en schep de spinaziesoep erover heen.

TIP: na het afblussen met bouillon nog even laten koken en dan een kruidenbuiltje mee laten trekken!
TIP2: als variatie kun je verschillende soorten bouillonblokjes gebruiken. Kippenbouillonblokje geeft heel andere smaak dan een groentebouillonblokje.


Recept van Vanessa van 17 dagen dieet.
Afbeelding

Terug naar “Bio HCG Recepten tijdens de kuur (Fase 2)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast