Pagina 1 van 1

2e dag

Geplaatst: 26 aug 2009, 13:13
door angela1971
Hallo!
Vandaag is het mijn tweede dag. Ik ben vanochtend opgestaan met stampende koppijn en die heb ik nu nog. Maar, ik weet dat dat normaal is. Het is een reactie op het ontgiften van je lichaam. Als het een beetje meezit, ben ik er morgen vanaf. Het gaat me goed af, ben gemotiveerd. 2 liter water drinken valt niet mee voor me. Maar daar heb ik structuur in gevonden. Ik wil persee voor 12:00 s'middags 1 liter ophebben. Ik begin iedere ochtend met na het tanden poetsen al met 2 a 3 glazen. Dat scheelt. Na 12:00 uur drink tot 17:00 uur de laatste liter, want alles wat ik daarna drink, beland helaas in mijn bed. Dat trekt mijn blaas snacht heeeelemaaal niet :5:

Ik neem 'sochtend wel mijn multivitamine en visolie tabletten.
Daarnaast neem ik bij iedere maal vezels in mijn drinken. Dit zijn Juso (Psylium) vezels. Deze helpen mij bij een goede afvoer van afvalstoffen. Die gebruik ik al heel lang. Geen idee of dit het dieet tegen zou werken? Iemand?
Mocht je hierdoor er meer vanaf willen weten, ff googlen, maarrrrrr let wel: Dit mag je overigens niet in een keer in grote hoeveelheden gebruiken. Dit moet je opbouwen om je darmen eraan te laten wennen!

Ik wens iedereen veel succes vandaag!

Groetjes,
Angela

Re: 2e dag

Geplaatst: 30 aug 2009, 20:33
door Wendytje
Hoi Angela,

Hoe is het gegaan bij jou, het afgelopen weekend. Wel lekker dat je 'normaal' mag eten met het vetvrij dieet tijdens het weekend maar heb jij de disipline om jezelf te beheersen? wij hadden een buurt-bbq en ik moet zeggen, ben trots op mezelf! wel lekker gegeten maar niet 'te veel' naar mijn mening.

Morgen weer vol goede moet verder met vv.

Good luck de komende week!

Wendy

Re: 2e dag

Geplaatst: 02 sep 2009, 11:14
door Alice
meiden heel veel succes