NewinShape van SanaSlank

Wil je persbericht publiceren over afvallen, voeding en gezondheid? Of heb je een ander interessant artikel? Actuele berichten kun je plaatsen in deze rubriek.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
SanaSlank
NewinShape van SanaSlank

Bericht door SanaSlank » 11 dec 2015, 10:26

SanaHealthProducts introduceert vanaf 14 december een nieuw concept: NewinShape

Wat houdt dit concept in?

In slechts drie weken tijd leert NewinShape je om de juiste keuzes te maken voor een healthy lifestyle, waarbij je ook gewicht verliest. Zes dagen in de week worden er twee NewinShape maaltijden gegeten.
’s Morgens een heerlijke muesli met chocolade-karamelsmaak (toegevoegd aan yoghurt of kwark) en ’s middags een shake met bijvoorbeeld bananensmaak.

Daarnaast zijn er nog vier eetmomenten: een lunch en een diner bestaande uit veel verse groenten en vlees of vis en twee tussendoortjes.

Keuzes

De mogelijke keuzes voor de vier gezonde eetmomenten staan in de folder die wordt bijgeleverd in het pakket. Eén dag in de week wordt er alleen maar gezonde voeding gegeten en mag gekozen worden voor bijvoorbeeld een volkoren boterham of cracker, rijstwafels, salades en zalm broccoli schotel uit de oven. Voorbeelden hiervan zijn te vinden op de website.

Fatburner

Het afslanken wordt ondersteund door middel van een fatburner. Deze dient driemaal daags voor de maaltijd te worden ingenomen. De Fat burner stimuleert de vetverbranding en vermindert de opname van vetten.

Inhoud pakket

De NewinShape pakketten zijn verkrijgbaar in de smaken Heavenly caramel ( pot muesli chocolade-karamelsmaak en een pot shake met karamelsmaak), Totally bananas ( pot muesli chocolade- karamelsmaak en een pot shake met bananensmaak) , of Strawberry chocolate twist ( pot shake met aardbeiensmaak en een pot shake met chocoladesmaak) en een pot met fat burnerpillen. Elke pot bevat 18 maaltijden en de pot fatburner bevat 90 capsules.

Prijs

Het NewinShape pakket kost ter introductie € 64,95 en bevat voldoende maaltijden voor drie weken.

Waar te koop

De NewinShape pakketten zijn verkrijgbaar bij SanaSlank, SanaSlankSport en MediSlank verkooppunten

Plaats reactie

Terug naar “Media en Persberichten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten