Pagina 1 van 1

Sanaslank SuperslankBox Man

Geplaatst: 07 jan 2014, 19:53
door Sanaslank
SanaSlank Nederland heeft een nieuwe lijn binnen het SuperslankBox concept ontwikkeld: SuperslankBox Man. De SuperslankBox Man is een lijn van eiwitproducten puur gericht op mannen. Bij deze methode worden eiwitproducten, groenten en fruit gecombineerd en is het mogelijk om op eenvoudige en vooral lekkere wijze te werken aan een fantastisch lichaam met een gezond gewicht.

Voor meer informatie bezoek je SanaSlank

De methode

De SuperslankBox methode is ontstaan vanuit het SanaSlank eiwitdieet. Veel mensen vinden het jammer dat er tijdens het eiwitdieet geen fruit gegeten mag worden. Met de komst van de SuperslankBox is dat veranderd en is fruit een onderdeel van het eiwitdieet geworden. De nieuwe boxen bevatten producten gekozen door mannen, voor mannen. Er zit precies in wat een man wil: snel, makkelijk, lekker en toch gezond!

6 eetmomenten

Met de Superslankmethode wordt zes maal per dag gegeten. Dit is belangrijk om de stofwisseling op peil te houden. De Superslank producten zijn eiwitrijk en koolhydraatarm en dit zal leiden tot hoge verzadiging en minder pieken in de bloedsuikerspiegel.

Voor de man betekent dit dat per dag vijf eiwitrijke maaltijden gegeten worden en één gezond en lekker tussendoortje.

Zo lekker en eenvoudig was afvallen nog nooit!

Verschillende thema’s
De SuperslankBox Man is in 2 verschillende thema’s verkrijgbaar. Een box ‘hartig’, en een box ‘zoet’. Zo is er voor ieder wat wils. Een box bevat 35 eiwitmaaltijden, voldoende voor een hele week. Er zit daarnaast een boekje bij met informatie, een compleet weekmenu, tips en recepten.

Aantrekkelijk geprijsd

De SuperslankBox Man is aantrekkelijk geprijsd.
In een SuperslankBox Man zitten 35 maaltijden (voldoende voor zeven dagen, vijf maaltijden per dag) voor slechts € 69,95.

Voor meer informatie bezoek je SanaSlank