superfoods in pil / capsule / poeder vorm.

Wil je persbericht publiceren over afvallen, voeding en gezondheid? Of heb je een ander interessant artikel? Actuele berichten kun je plaatsen in deze rubriek.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
ZEN Team
superfoods in pil / capsule / poeder vorm.

Bericht door ZEN Team » 15 nov 2013, 07:09

De meeste van u gebruiken met name onze superfoods in pil / capsule vorm. Maar wij hebben de meeste producten ook in poeder vorm en daarmee kunt u een monsterlijk gezonde smoothie maken die als maaltijd onderweg kan dienen. Maryse Moerel neemt zelf zo’n smoothie iedere dag om het lichaam ongemerkt door en door te voeden met een lekkere drank. Uiteindelijk is de Super power Smoothie ook de oplossing voor mensen die niet goed tabletten kunnen slikken. We zijn nog hard aan het werk om het “Super Smoothie Pakket” voor u samen te stellen en voor onze vaste klanten in ons adressen bestand zetten we op zondag 17 november, van 9.00 – 21.00 uur dit complete pakket met een feestelijke korting op het internet, want wij vieren die dag feest!

In de praktijkruimte van Maryse Moerel en ZEN-Tarwegras wordt namelijk aanstaande zondag 17 november van 14.00- 17.00 een nieuwe solotentoonstelling van Hans Innemée geopend. Deze bekende Nederlandse kunstenaar, die ook zeer succesvol is in het buitenland is, is al bijna 20 jaar aan ons verbonden. Het is altijd weer voor ons en de kunstenaar een bijzonder feestelijk moment om de prachtige nieuwe schilderijen aan het publiek te tonen.

U bent van harte welkom om met ons het glas te heffen aanstaande zondag. Alle grote musea zijn weer in al hun pracht en glorie open, dus u kunt er een fantastisch dagje Amsterdam van maken. Op de zondag zelf bieden we voor een spotprijs een echt kunstwerkje en een beeld aan waarover u meer kunt lezen in de bijgevoegde catalogus.
In de bijlage de digitale catalogus van het grootste deel van de tentoonstelling.
U kunt vanaf heden tussen 13.00-18.00 voorbezichtigen.

Met kunstzinnige groet,
Het ZEN-tarwegras Team

Plaats reactie

Terug naar “Media en Persberichten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast